Az arab hírtelevízió szerint egyre több a hasonlóság Budapest és Moszkva A pánarab hírtelevízió is Orbán Viktorral foglalkozik. Cikkében, amit a „Magyarország kinézi magának az orosz illiberális modellt” címmel közöl hírportálján az al-Dzsazíra azt taglalják, hogy miközben a világ retteg egy esetleges orosz beavatkozásától Ukrajnában, addig Magyarország új inspirációt remél Moszkvától. A televízió publicistája összefoglalja, hogy a magyar miniszterelnöknek melyik kijelentése verte ki a biztosítékot a világ számos pontján, és megkérdezi Kovács Zoltánt is. A kormány nemzetközi szóvivője az al-Dzsazíra újságírójának arról beszél, hogy Orbán Viktor Oroszországot, Kínát, Törökországot és Indiát csak gazdasági értelemben tartja követendő példának. „Nem utalt sem a demokratikus intézményrendszerre sem a döntéshozatali folyamatokra” – értelmezi a miniszterelnök szavait a nemzetközi szóvivő.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Yoda69
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Ha mar az arabok is ezert ekezik, akkor regen rossz. A rohej az lesz amikor a kinaiak is ekezni kezdik a demokracia lebontasaert.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Ez aztán nem semmi, hogy az Al Dzsazira is orbánt ekézi... Már szinte az egész világ tudja ki hazugovics, csak még a fanok nem jöttek rá! Egyébként hol vannak? Ilyenkor bezzeg nagy a kussolás, és a lapítás!
Yoda69
@Desischado: Gondolom azon tunodnek hogy elbasztak egy orszag jovojet, es a magyar emberek remenyeit egy jobb eletert.
F_Viktor
@Yoda69: Április óta azt mondom nekik, hogy érzelmek nélkül, racionálisan kell(ett volna) szavazni.
Január
Azért érdekesek ezek a külföldi beszólások... Csak, egyik sem mutat megoldási lehetőséget energia függőségünk minimalizálására, diverzifikálására, mert az USA is csak elmondja, ajánlja a diverzifikálást és annyi.
A sok "okos Tóni" nem tud segíteni, legfeljebb beledumál a belügyeinkbe.
Más kérdés, hogy mi itthon szintén elégedetlenek vagyunk vezetőink megnyilvánulásival...
Yoda69
@Január: Azert van alternativa. Ha paks2 helyett zold energiaba fektettuk volna a 3 ezzer milliardot maris kuzelebb lennenk a megoldashoz. Csak persze orbanek kulon utat akarnak jarni az Uniotol.
F_Viktor
@Január: Orbán beszél hülyeségeket az energiafüggőségünkről! Az nem függőség, hogy miközben egész Európa 3 éve folyamatosan szakad le az orosz gázról (az oroszok ezért csökkentették a gáz árát!), addig nekünk Orbánnak köszönhetően olyan hosszútávú szerződésünk van a Gazprommal, hogy pl. a le nem szállított, fel nem használt gázt is minden év végén ki kell fizetnünk?
Miközben az EU megadta Magyarországnak is irányvonalat, 40 év után újra jön a USA-ből az olcsó palagáz, északról pedig az olcsó alternatív-, zöld energia.
De Orbánnak az olcsó energia büdös (nem business a haveroknak!), inkább eladta a lelkével egyetemben az országot, s annak jövőjét is Putyinnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.