Előző írásomban felvetettem azt a kérdést, hogy mi van, ha betoppan életedbe a hatalmas viharos lélektársi érzés, és nem vagy szabad. A “nem vagy szabad” dolgot úgy értem, hogy vagy te, vagy a másik fél ígéretet tett és valakivel él. Élettárssal, gyerekeivel, férjjel, feleséggel stb. De a lényeg, hogy jelenleg egyik vagy mindkét fél kötődik már valakihez. A régimódi hozzáállás szerint ilyenkor az új kapcsolatba semmilyen módon nem kezdesz bele, mert ezzel megcsalod a másikat. Se testileg, se lelkileg. A média manapság már azt sugallja, hogy az sem gond, ha párhuzamosan több emberrel is viszonyod van, sőt időnként még olyan szájízem is lesz cikkeket olvasva, mintha arra biztatnának, hogy tedd meg bátran, mert ettől leszel menő és trendi.

Feltöltő: tudatalattidetektiv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
A lelektars nem jelenti mindjart azt is, hogy o lenne a Nagy O, vagyishogy MINDEN szemszogbol jo lenne-e a csaladi eletre, amibe bizony beletartozik a szex es a gyerekneveles is - felteve, ha van mar gyermeke az illetonek az elozo kapcsolatabol.

szoval lehet, hogy a vilagmegvalto dolgokrol egyontetu lenne a velemenyuk, de az nem jelenti azt, hogy ettol o lenne a tokeletes tars.

A jo egyutteles, boldogsag nemcsak lelkiekbol all, hanem a testisegbol is, valamint abbol, hogy hajszalpontosan ugyanazt ertik-e gyermeknevelesi iranyelvek alatt, valamint azon is, hogy ki viszi ki a szemetet, es hogy ki aldozza fel a karrierjet a masikert?

En nagyon ideges lennek, ha lenne egy lelkiekben mindenben velem megegyezo gondolkodasu tarsam, aki egesz nap otthon ulne, nezegetne a koldoket es mondogatna az okossagait, mig en hulyere dolgozom magam, valamint haztartast vezetek, es mondjuk 2 gyereket is nevelek kozben...

Azt hiszem, rossz a cikk cime, mint - hajlok most mar erosen arra - MINDEN magyar ujsagcikk cime , es a cikk nem arrol szol, ami a cimben van meghatarozva...

Bocs, ezt senki se ne vegye magara, ez csak az en velemenyem!...:o))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pbalage
@tivoli: mondjuk az is lehet probléma, amikor a lelki társad egyetlen szeme a háta közepén helyezkedik el.
pbalage
@tivoli: csak nem akartam az ordenáré "csúnya" szót használni, ezért írtam körül.
tivoli
@pbalage: Vicces fiú vagy te pbalage.
Ha lelki társról beszélünk, nem számít a szépség, a szex. Idővel mindkettő megfakul, elmúlik. De ha két ember azonos szellemi síkon él, nem történhet olyan a világon amit együtt meg ne oldanának.
varrólány
@tivoli: 14:40 Igaz amit írtál de először a külsőt látod meg bárkin is, és ha az nem vonzó számodra akkor lehet sosem tudod meg hogy milyen a lelke.
Január
@tivoli: Egy kapcsolatot nem csak a lelkitársság és a jó szex tart fenn, ugyanis egy darabig míg tart a szerelem elég a "szegények vagyunk, de jól élünk". Ez a kémia egy idő után megváltozik, valamint némi anyagiakra is szükség van, ha azt nézzük miért is szűnik meg több jóra érdemes kapcsolat idő előtt.
A pénz ugyanis nem szükséges a boldogsághoz, de jó ha van. Világunk így van felépítve, ez alól nem tudja magát kivonni senki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok