Áder János szerint soha nem fordulhat elő többé, hogy Magyarország a polgárai ellen fordul. Az államfő a Kossuth téri tiszt-avatáson azt mondta: az ország számára nem az ellenségek, hanem a szövetségesek számának növelése a legfontosabb. Az ünnepségen egyébként végig szakadt az eső. A fiatal tisztek majdnem egy órát álltak az esőben - esernyő nélkül.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bretagne
@1magyar: Nem a közönségre gondoltam, a kiskatonákra!
bretagne
@1magyar: Miért vagy cinikus??? De poénnak jó!
bakegya
@bretagne: NA AZÉRT EZ MÁR ŰBERELI A SZOKÁSOS NARANCSRIASZTÁST,MINT AHOGY az amikor az orbánkutyagumi szónoklatán beájultak tizen fölül a tűző napon EGYMÁS UTÁN-az is OXIGÉNHIÁNYOS szabadságharcos beavatás volt-TELJES MENETFELSZERELÉSBEN-"...a hibáinkból is okulni kell..".mondjuk ezt is aranyásónk büfögte fel...a posványosi széljárás-ÉS DÜBÖRGÉS okán...de hát a magyar szabadságharcos emlékezetét a fidess vezérkar mossa el-határainkon belül is de kívül is,mert egyetlen PÁNEURÓPAI sem akad aki berekesztené a lepcses pofázásokat legalább KÖZÉPEURÓPAI időjárásfüggően-MÉG MIELŐTT AZ ILLIBERÁL BULDÓZER NEM CSATTAN-és fel nem ken bennünket arra a bizonyos falra ami már nincs is csakkk a vezír fejében a bogarak.
varrólány
Unalmasan vontatottan beszélt , szokásához híven.
Talán ha megpödri bajszát enyhe mosollyal a száján és azt mondja az eső miatt rövidebbre fogom az amúgy nem is tudom kit érdeklő mondandómat... mindenki jobban járt volna.
bretagne
@bakegya: Mintha nem egy országban élnénk! Sajnos, még mindig nagyon sokan ájulnak be ki ettől, ki attól. De nem lesz ennek jó vége! Forrongás van!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.