Az RTL Csoportnak felelős vállalati magatartást kell tanúsítania Magyarországon is – tudatta a kormány honlapján a Nemzetgazdasági Minisztérium.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fradigege
Olyan kiváncsi lennék a földmutyikra, a grippen szerződés hátterére, a Paksra, a trafikmutyira, a 3000 milliárdra, Ha egy aranyhalat kifogok nem leszek sokkal okosabb. Nincs annyi kívánság, ahány mutyerák ügy.
m.macskosz
„Minden választott kormány feladata, hogy a becsületes adófizetők érdekében valamennyi szereplőre, még a legnagyobbakra is kiterjessze a közteherviselést és betartassa a Parlament által szentesített adótörvényekben foglaltakat”.

Milyen szépen beszél...

Az milyen szép lenne, ha aszerint is dolgoznának, és nem lennének 80 évre titkosított adatok!
Ha végre megtudhatnánk, ki is adózik ma tisztességesen a felső 2%-ból!
Fradigege
Olyan kiváncsi lennék a földmutyikra, a grippen szerződés hátterére, a Paksra, a trafikmutyira, a 3000 milliárdra, Ha egy aranyhalat kifogok nem leszek sokkal okosabb. Nincs annyi kívánság, ahány mutyerák ügy.
Don Quijote
És az RTL össze is szarta magát...:DDDDDD
esdi
Hát ez az - az a bizonyos felelős magatartás, no pont ez hiányzik. A pap se mond szebb prédikációt a szagos misén, esetleg a szentbeszéd külön a RTL-nek szól, vagy mindenkire vonatkozhatna?
F_Viktor
Nem értem ezt a "közleményt". Mármint azon kívül, hogy itt a hétvége, vigyáznak, hogy harcos trolljaik véletlenül se családi programokban gondolkozzanak, inkább anyázzák az EU-t, meg a multikat, ezért szabadságharcos lelkükben felizzítják a parazsat.

Az első pár mondat alapján ("messze elrugaszkodott kijelentésekre ragadtatta magát, hogy rossz színben tüntesse fel a magyar kormányt, és elriassza a magyarországi befektetőket.") gondoltam jön a konkrétum, mit "hazudott" az RTL drága Orbánunkról, vagy valamelyik haverjáról. Nem, nincs semmi ehhez hasonló. OK, gondoltam: CSAK!

Hirtelen a kormány átvette a NAV feladatát:
"Minden választott kormány feladata, hogy a becsületes adófizetők érdekében valamennyi szereplőre, még a legnagyobbakra is kiterjessze a közteherviselést és betartassa...".
Jogos a felvetés, de hol van a NAV vizsgálat eredménye, hol van a bírói ítélet? NINCS?
Ártatlanság vélelme sincs már Magyarországon? Azért, mert multi, meg EU-ból gyött(-ment) cég az RTL Klubbunk, név nélkül lehet ilyeneket kitenni a MAGYAR KORMÁNY HONLAPJÁRA???

S a "közlemény" utolsó harmada már megint másról szól: "A reklámtörvényre azért van szükség, hogy senki ne tudja elkerülni az adófizetést."
Ebből nekem az jön le, hogy sérelmezi, közben magyarázza a bizonyítványt a mi kis mutyi kormányunk az RTL azon cselekedetét, miszerint kilátásba helyezett Magyarországon és Brüsszelben bizonyos perecskéket.
De kérdezem, ennek ez a megoldása? Így kell viselkedni, ilyen "közleménynek" nevezett uszító célzatú förmedvényeket kell feltenni Magyarország kormányának honlapjára?
Annyi ész nem szorult beléjük, hogy a külföldi tudósítók, külföldi sajtófelelős, s annak csoportja a tájékozódást reggelente itt kezdik? Mit szól ehhez a civilizált ember ha elolvassa?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.