Sáling Gergő főszerkesztő és az Origo Zrt. vezérigazgatója június 2-án beszélték meg, hogy Sáling nem lesz tovább főszerkesztője a Magyar Telekom újságjának. Már akkor megírtuk, hogy Sáling távozása mögött politikai okok lehettek, és azt is, hogy a Magyar Telekom vezetőin keresztül igyekezték befolyásolni fideszes politikusok az Origo szerkesztőségét. Az okokról és a módszerekről itt írtunk részletesen, például azt, hogy már 2013-ban kötött egy alkut Lázár János és Kerstin Günther igazgatósági elnök a kormány és a Telekom közti együttműködésről, aminek része volt az Origo megzabolázása is. Az Origo és a Telekom cáfolta, hogy politikai okok lennének Sáling távozása mögött, azt mondták, hogy a megváltozott médiafogyasztási szokások indokolták a váltást.

Forrás: 444.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
ha valaki ezt elolvasta, plz jelezze, hogy gyurcsány, vagy bajnai volt-e a tettes?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
pbalage
ha valaki ezt elolvasta, plz jelezze, hogy gyurcsány, vagy bajnai volt-e a tettes?
Desischado
Engem az döbbentett meg, hogy már 2013-ban egyezkedtek! Ennyire biztosak voltak benne, hogy náluk marad a hatalom?! Vajon miből??? Ez is azt igazolja, hogy nagyüzemi csalás volt a választáson!
volvós
...Mi...meg el is hisszük !!!
Persze egy-két kivétellel !!!
Cukkini
Politikában mindig is tornyosultak az okok, mindig is a politika satujába beszorultak azok, akik fájó szorongást éreztek szervezetükben, de eszük ágában sem volt időben kiszállni, vagy meghunyászkodni kellő mértékben, esetleg a vécében összetojhatták volna a nadrágjukat, de még a nagy szájukat is?
Fradigege
Ezért kell a politikát elzavarni, ezzel a sok ingyen élővel. Főleg a nagyon sokat érő ingyenélő Jancsikát! A kis sz@rházinak mégis sokáig elnyúlik a keze. A pofám leszakad!
nezelodo
Nem hasonlít ez egy kicsit arra, amikor a Kádár káderek közül kirúgtak valakit? Megkérdezték tőle, miért "mondott le", a korom miatt, volt a válasz. És igazat mondott az okot illetően, Korom Mihály volt az ok.
human
@m.macskosz: Hallottam az ügyekről. Azt a tanácsot tudom adni, hogy senkit ne szólítsatok meg úgy ahogy egy levélben tennétek, mert úgy már hivatalos levélnek veszik és az alapján már nyomozást is indíthatnak.
m.macskosz
@human: Köszönöm a választ, bár ez kissé fura, mert
-- mi van a szólás/sajtószabadsággal,
-- mi van a közszereplőnek többet kell tűrnie szlogennel?
A konkrét esetben nem azt írta a kommentelő, hogy kinyírja fácánlézert,
vagy uszított volna, hogy valaki nyírja ki...Száz szónak is egy a vége,
nem lehet itt bírálni akárkit, illetve lehet, de annak komoly következményei lesznek!
human
@m.macskosz: Gondolhatod mekkora befolyása egyeseknek, ha jól dolgozó szerkesztőket ki tudnak rúgatni. Egyébként ezzel csak példát akart statuálni, hogy elhallgattassa a kritikus hangokat. Így majd mindenki kétszer is meggondolja, mielőtt véleményt nyilvánítana.
bencemacska
@m.macskosz: "Mi van a szólásszabadsággal? "

Az, hogy még gondolkodás szabadság sincs! Az a szerencse, hogy még nincs visszaállítva a halálbüntetés!
m.macskosz
@bencemacska: A pallosjog visszaállítása még várat magára, de a habonyárpádok azért már büntetlenül erősködhetnek nyugdíjasokkal. :(
bencemacska
@m.macskosz: Lehet, hogy az "első éjszaka" joga már meg van?!
m.macskosz
@bencemacska: :)
Nem kizárt, de úgy hírlik, mostanság nem csak a szűzlányok,
hanem a szűz fiúk is kelendőek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.