A júliusi mélyponthoz képest az üzleti várakozások augusztusban minimálisan javultak, a fogyasztói bizalmi index viszont tovább csökkent - derül ki GKI Gazdaságkutató Zrt. felmérésből, amelyet az Európai Unió támogatásával végzett.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fradigege
Hazudik mindenki! Ez a kánaán éve. Sör folyik a csapból, kolbászból a kerítés. Arannyal vannak borítva a kukák. Mindenki egyre többet ér.
bundi
az emberek nem bíznak a sikerekben?
mert mit is mondott a nagy ember?
"Orbán Viktor a Millenárison elmondott beszédében kijelentette, hogy 2010 "az összefogás éve" volt, 2011 "a megújulás éve", 2012 "az elrugaszkodás éve" lesz, 2013 pedig az emelkedésről, míg 2014 a gyarapodásról fog majd szólni. "
www.origo.hu/itthon/20111211-orban-viktor-allaspontjainak-valtozasa-1-ev-alatt.html
Fradigege
Hazudik mindenki! Ez a kánaán éve. Sör folyik a csapból, kolbászból a kerítés. Arannyal vannak borítva a kukák. Mindenki egyre többet ér.
Tisztesség
A magánmunkaadók 4 –órába dolgoztatnak bejelentve, valóságban meg 10-12-órát dolgoznak a munkavállalók kényszerből. A munkába járás költségeinek megtérítését 20-30km esetén nem járulnak hozzá, azt mondják ilyen törvény őrájuk, nem vonatkozik. A munkavállalók meg félelmükben feketén dolgoznak, vagy munkanélküli lesz.
A falukban meg rohamosan szaporodnak az eladó lakások, mivel nincsen termelői munka!
Íróasztaloknál lehet, hogy nem látják a falun élő átlagemberek küzdelmét az életért.
Dr. Felipe
Pedig Magyarország jobban teljesít. Látja? Nem látja? Na látja.
Grafix69
Nem lesz itt gond a jövő adott , retett erőforrás,celebek,közmunkások,irodai dolgózók,pénzügyi dolgozók,szolgáltatók,kereskedők. Na ennyien lesznek szerintem simán fent lehet tartani a gazdasági növekedést. Ja egy réteg az nem lesz ,lehet az nem i fontos senkinek,a termelő dolgozók. Na azok nem kellenek ebbe a szép új világba(Haxli)
Tisztesség
Fantom működtette az online kasszát.
Így választották ki a revizorok a közelmúltban azokat az adózókat is, akiknél több olyan pénztárgép is üzemel, amely rendszeresen küldi a forgalmi adatokat a NAV szerverére, ugyanakkor a vállalkozásokat egyetlen személy működteti bejelentett alkalmazott nélkül.

A próbavásárlások során kiderült, hogy több esetben a helyszínen tartózkodó alkalmazott bejelentése elmaradt. Nehéz volt magyarázatot találni arra az esetre is, amikor a részmunkaidős alkalmazott által üzemeltetett pénztárgép teljes munkaidőben működött.
A magánmunkaadók törvényeket kikerülik, a munkavállalók meg minimál bérért dolgoznak feketén, hogyan legyen jó véleménye az embereknek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.