„Azt a kérdést kell feltenni az adott országgal kapcsolatban, mi a magyar nemzeti érdek” – igazította el a nagyköveti kart Orbán Viktor. Az MTI idézte az indoklását is: „az ideológiai központú külpolitikai vonalvezetést a félnótás országok számára találták ki az okos országok”. Pedig nem.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

troppauerhumer
" az országot, annak demokratikus kultúráját "átvilágította" az unió, és mindent rendben talált. Az igazság ezzel szemben az, hogy számos tény azt mutatja: Magyarországra immár világszerte gyanakvással tekintenek a demokratikus, "nem illiberális jogállamok" -
Joggal.

Ma 7 éve alakult meg az akkori Magyar Köztársaság kiemelkedő szégyenére az un Magyar Gárda nevű neonáci paramilitáris csoportosulás. Ez alkalomból tegnap (2014 0824) az állítólag többszörösen betiltott csoportosulás tagjai rendőri biztosítás mellett (!!!) a Bp I. Budavár területén, az un. köztársasági elnöki hivatal előtt parádéznak.
Hazánk szégyenei.
Az akkori csendes félrenézés(Sólyom László )vezetett a rasszizmus és az antiszemitizmus megerősödéséhez!
Érdekes amikor ellenzékiek akarnak ott tüntetni, akkor vagy nem adnak engedélyt vagy rendőrök vonszolják el a tüntetőket. Magyarország így szeretlek?
Ugye, ezt nem látta Sólyom?
Oszlatás nincs Pintér consigliere?
Ádert nem zavarta? Ijesztő és elképesztő, hogy mind ez rendőri segédlettel. nem tudom mi zavar jobban, a fiatal vagy az idősebb korosztály.
Megmondta Orbán: Egy a tábor,egy a zászló!
troppauerhumer
Büszke Magyarország,Büszke miniÁlnök,Büszke nagykövetek,EU hátra a ruszkik előre...szép kilátások...,más ilyen demagóg-megosztó dumával akarnak új befektetőket,új partnerországokat találni?!
Hetente új törvények,új adók találomra és visszamenőleg...,ez aztán a vonzó csomag!
Decens-polgári kiállás és ezzel szemben áll a szegények egyre növekvő tömege,a szegényeket sújtó intézkedések se szeri se száma,közmunkások számának növelésével felduzzasztott foglalkoztatás és a KSH segítségével eltorzított gazdasági adatok.
Mindenfajta új unortodox ötletét rajtunk magyarokon akarja kikísérletezni,mindent ami az elborult elméjében megfogant.
Nehogy már olyanok oktassanak erkölcsöt akik az elmúlt 25 év alatt bármikké át tudtak változni, mikor mit kívánt az érdekük! Akkor inkább a hanyatló nyugati erkölcsök, mert egyenlőre a gerincem még megvan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.