Minden rendelkezésre áll ahhoz, hogy sikeres legyen a következő tanév - mondta az emberi erőforrások minisztere kedden a fővárosban rendezett szakmai tanévnyitón. A köznevelési államtitkár azt mondta, az iksola identitást is akar adni a gyerekeknek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

miazavalami
@Levendula: Majd lesz. Ők fogják kinevelni. Agymosásos technikával .
silber13
Figyelj, te esztergályos selejt! Az oktatás céljának elérése csak az ilyenek, mint te és a hozzád hasonlók kizárásával lehet sikeres.
human
Már a horribilis tandíj bevezetésének hírére lehetett tudni, hogy csak a felső társadalmi rétegnek akarják elérhetővé tenni a felső oktatást. És azok hozzák ezeket a törvényeket akik ingyen tanultak annak idején.
human
És milyen is lesz majd az új egyetemet végzett arisztokrácia? Olyan mint Schmitt Pál a nemzet golyóstolla? Aki még akkor is azt bizonygatta, hogy ő írta a szakdolgozatát, mikor már csak 11 oldalról nem lehetett kideríteni, hogy honnan ollózta. Aztán lelépett milliós fizetéssel, szolgálat autóstúl, titkárostúl, ingyenes rezsisestűl.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.