Álmosan, de rengeteg nézővel folyt le a Polgárok Háza tízéves születésnapja, Jókai Anna a fiatalokat hiányolta, Hende és Kubatov Falus jégvödör Ferenctől óvott, a Hot Jazz Band nem akart a sorok között olvasni.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cukkini
Feltüzelten keltem ma reggel, csapkodtam hadonászó kezekkel, mert száz szó sem ezernyi: Szabad-e itt seperni? Rímeket bevetni a politikába?
Cicamama55
Nekem sem nyerte el tetszésemet Falus Ferenc videója,mert ez esetben arra tettem volna, hogy zsebből felajánlva az összeget valami nemes célra, megkerüli a "vizes szakaszt". Hendének gyógymód a nevetés, mert halad a köve a rázkódástól. Kubatov úrról pedig csak annyit, hogy tőle kellene óvakodni, a listázása feledhetetlenné tette őt! Egy ilyen ómennel a háta mögött rosszul állnak szájából ezek a szavak! Sunnyogó...
m.macskosz
"A polgári körök székháza Budapest 8. kerületében, az Orczy tér közelében, a Visi Imre utca 6. szám alatt található. A székházat kulturális és képzési központ kialakítására a Szövetség a Nemzetért Alapítvány (kuratóriumának elnöke: Hende Csaba) három részletben kifizetett több mint százmillió forintért vásárolta 2002 decemberében egy külföldi, jogi személyiséggel rendelkező társaságtól. A háromszintes, 1200 négyzetméteres székház vételárát adományokból fizették ki, a vételárra részletfizetési kedvezményt kaptak, így a befolyó adományok egy részét már a rossz állapotban lévő épület több mint 100 millió forint költségű rehabilitációjára tudták fordítani."
hu.wikipedia.org/wiki/Polg%C3%A1ri_k%C3%B6r%C3%B6k
-- A fentiekből számomra az derül ki, hogy fideszéknél nem véletlenül kapnak egyesek kitüntetést, miniszteri rangot, pénzt, paripát, fegyvert.
-- Nagy megkönnyebbülésemre ;)
Hende úr túlélte a rohammentős veseköves akciót.
Katalina62
Ha annyira biztosak benne, hogy Falus Ferenc, ostoba, és esélytelen,miért "gyilkolják?" Elég volna simán hátra dőlniük Egyébként sajnos semmi másért nem érdemes Falusra vagy bármelyik ellenzéki főpolgármestere szavazni,(jobbikos kivétel,) hogy végre valami ellenállás legyen a kormány Fidesz a irányába! Ideje lenne már, hogy kapjanak a néptől egy sallert, vagy legalább egy kokit!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.