Szeptembertől nem lesz vezetékes vízszolgáltatás Tilalmason - tudta meg az Index. "Szeptember elsejétől a házban nem fogjuk tudni lehúzni a vécét, nem fogunk tudni mosni a mosógéppel, és megfosztanak...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@pbalage: Miért?
Nem Fideszes a tulajdonos, de a csőd után 1 Ft-ért megveheti, és neki már nem lesz kötelessége a vízszolgáltatás!!!
pbalage
@m.macskosz: ráadásul a sóhivatalosoknak is meg kell élni valamiből és szerintem még a mostanában már ki sem ejthető titoktartási díj címszó alatt is kaptak valamit.
pbalage
@bencemacska: a feladat adott. Szerintem a google is a kezed ügyében, van, az nem nagyon felejt, kivéve, ha egy állami megrendelésben törlik a dolgokat.
Ha van kedved és türelmed, uszulj neki a témának!
szaboria1
@m.macskosz: Az állam pályázik és ők döntik el kiknek adnak. Csak egy érdekesség 11 évvel ezelőtt a független pm. többször pályázott a csatornázási beruházáshoz nálunk. 2006-ban beállt a fidesz táborába, mert azt hitte ők fognak győzni de nem így történt és így semmit sem ért el mert a politika mindenhol nagy hatalom. 2010-ben már nem is indult mert rá jött ha nem a z Ő pártja van hatalmon semmire sem lehet menni. Most a fideszes pm. fidesz vezetés alatt érte el a csatorna beruházás el indítását.
m.macskosz
@szaboria1: Na, ezért mondom, hogy nem olyan biztos, hogy nyernek a települések, ha ellenzéki polgármesterük lesz, a fővárosról nem is beszélve. Ne legyen igazam, de egy büdös buznyákot nem kapnak semmire, hisz most is Orbánon múlik a 3-as metró ügye, ami azért nem piskóta...:(
szaboria1
@tm.macskosz: Sajnos igazad van mert a fidesz csak a saját pm.-i településeket támogatja majd.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.