Bemutatjuk, hogyan működött az utóbbi évek legnagyobb magyarországi lehúzása. Hihetetlenül buta módon. Termékeny táptalaj ma Magyarország az álbrókeres csalóknak.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
hú, ez nagyon bonyolult, nincs inkább helyette valami közmunkaprogram?
kamazuka
A jéghegyek mindíg úgy kezdődnek,hogy egy csepp víz megfagy.
Dél-dunántúli megyeszékhely.A tag bemegy a magánvállalkozóhoz.Kérem ennyit fizessen és küldöm a vállalkozásába az ügyfeleket.Számlát későbbre ígér,majd felszívódik.közhivatali szinteken benne vannak már nyakig,míg hogy hogynem egy bevásárló központban felismerik emberünket.Még bírósági szakaszba is eljut az ügy sok sok kicsalt pénz vállalkozóktól,tán közhivataltól is, számlaadás,az ígért ügyfélszám elmaradása hiányában, de a törvény futni hagyja emberünket.Csak sejteni lehet,hogy közpénz is szaladt így el.Aki ezt a storyt olvassa és így járt az tudja miről esik itt szó.Még hogy jobban teljesítünk.Jobban organizálunk!
Hellcat
Fideszes politikusnak kell állni és izomból nyalni a segget aztán a milliárdok csurognak szép lassan...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.