Százezer új nézőt hozott az RTL Klub Híradójának a csatorna kormánykritikus hírműsora - derül ki a csatorna nyár eleji, illetve az elmúlt két heti nézettségi adatainak összevetéséből.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cukkini
Szennyezzük mindenünk, de mit nekünk, ha kimegyünk a szabadba, s ott vaspadba szegeket nyomkodnánk puszta kezeinkkel? Erősnek hisszük magunkat. Eldobva értelmes agyunkat, külön megyünk testünktől a fejünkkel?
Gyakorlatilag, mi agyilag szivacs módjára lyukacsos eszünkbe beengedünk mindent, és örömünkben eredünk meg tavaszi hajtásként? Másként is élhetünk, másképpen is élhetnénk éppen, ha miénk lenne a világ összes esze? Persze, attól mi még messze vagyunk, persze, nem baj, ha teret adunk fantáziánknak.
esdi
A nép kíváncsi. Szívesen nézi az iszapbirkózást.
JAJMÁR
Igaz, kicsit "rámásztak" a kellemetlen hírekre, de nem hazudnak. Végre van egy híradó, mert a Twinpix miatt - lehet, hogy ott ezzel fogják a nézőket - meg-megnézem az előtte lévő híradót az m1-en. Olyan, mintha egy másik országról szólna, viccesen szomorú :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.