Kanada után itt van a roma kivándorlás második nagy hulláma. Csak Manchesterben több száz Miskolc környéki roma él már. Van már cigány utca is, és sokan kifejezetten kérik a rokonokat, ne menjenek utánuk, mert hátráltatják őket.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
@Meine Ehre heisst Treue: Ne reménykedj, ahogy Kánádábán is kitelt a becsület, Angliában is ki fog ! Aztán érkeznek vissza és lakást követelnek az önkormányzattól, mint a nyírségi "menekültek" !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pbalage
aztapaszta, ezt még nem is láttam:

www.youtube.com/watch?v=v0EV63bk4PQ

jelenleg van rajta 56 lájk, meg 77 disklike.
magyarbakancs
Ahol lakom sok a cigány .
Van egy nagy hányada főleg a férfiak kik dolgozni,tanulni nem igen szeret.
Seftelni azt igen üzletelni mindennel.
A nők azok dolgoznak munkahelyen.
A fiatalok meg lézengenek és nagy többsége narkózik és keményen iszik.
Ezek a jövő letéteményesei.
Ezek fogják felemelni a magyar gazdaságot és az ők által befizetett nyugdíjból és egészség hozzájárulásból fizetik majd a jövő nyugdíj és egységügy fenntartását.
Toby
@Meine Ehre heisst Treue: Ne reménykedj, ahogy Kánádábán is kitelt a becsület, Angliában is ki fog ! Aztán érkeznek vissza és lakást követelnek az önkormányzattól, mint a nyírségi "menekültek" !
esdi
Ülünk egy időzített etnikai bomba tetején. A szocializáció minimális szintjét sem érik el. Lassan egy évezrede. Csak kapnak, kapnak, kapnak...Várnak és jogaik vannak. Ők attól boldogok, ahogy élnek. Nincs másra igényük. Meg akarja ezt egyáltalán valaki oldani?
pbalage
@esdi: pusztán filozófiai eszmefuttatás, nem rasszista megnyilvánulás, mielőtt valamelyik ökör bele akar kötni, csak ez jutott eszembe.

A cigányság az őserdei bennszülött lét egy modern formája. Ugyanazt teszik, mint az amazonaszi ismeretlen népek. Kihasználják a környezetből adódó lehetőségeket, ugyanolyan vadászó-gyűjtögető életforma, mint 20 ezer éve, csak a mai kornak megfelelően átalakult.

Az őserdőben az ott élő állatokból és növényekből élnek, a modernizáció során ez a segélyek megkeresésévé/felvételévé és különböző tárgyak eltulajdonításává módosult, ami gyakorlatilag a gyűjtögetésnek-vadászatnak megfelelő.

tudom, hogy ez az összehasonlítás így marhára gáz, meg amúgy is csak filozófia volt, és még saját magammal is képes vagyok rajta összeveszni.
Meine Ehre heisst Treue
@Toby: Amelyik végre eltakarodott, attól meg kell vonni az állampolgárságot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.