A kormány ezen a héten tájékoztató kampányt indít a bankok elszámoltatása, valamint az újabb rezsicsökkentés ügyében – közölte Dömötör Csaba, a Kormányzati Információs Központ vezetője.

Közleményében azt írta: a tájékoztatás célja, hogy a lakosság pontos képet kapjon a legfontosabb intézkedésekről, a döntések menetéről és a családok várható megtakarításairól. A kormány kiemelten fontosnak tartja, hogy a lakosság nyomon tudja követni a bankok elszámoltatását – fogalmazott. Hozzátette: a kabinet rövidesen dönt az erre vonatkozó törvényjavaslatról.

Emlékeztetett: szeptember elsejétől további 5,7 százalékkal csökkent az áram ára, amelyet októberben a távhő árának további 3,3 százalékos mérséklődése követ. A rezsicsökkentésnek köszönhetően egy magyar családnak akár 150 ezer forinttal is kevesebb lehet a kiadása – fogalmazott Dömötör Csaba.

Arról, hogy a kormány fényezése lakosság tájékoztatása mennyi közpénzt emészt fel így az önkormányzati választás előtt, nem érkezett válasz.

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
@verőce21: Nagyon gyenge, és téves a véleményed. Don Quijote HITT ABBAN, AMIÉRT HARCBA SZÁLLT, ÉS NEM VOLT HIÁBAVALÓAK AZ ERŐFESZÍTÉSEI. MEGMUTATKOZOTT, HOGY BÁR KÖRNYEZETE BOLONDNAK HITTE, DE A CSELEKEDETEI, ÉS A HITE EGYÁLTALÁN NEM VOLT AZ. Inkább ő nem volt való abba a világba, ahol az igazi lelkesedést, a hűséget egy eszméhez, kinevették. Ő például a malmokat óriásoknak látta, és bátran szállt szembe velük. Bátorsága igaz lelkesedése, és rendületlen hite, amellyel a végsőkig kitartott, szerintem nagyon tiszteletreméltó. Erő kell ahhoz, és erkölcsi, emberi hit és bátorság, hogy akkor is harcoljunk, amikor látszólag nem érhetünk célt. Don Quijote ezt testesíti meg, és az én véleményem szerint ez nagyon is szép dolog, és követhető példa!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gyuri Géderről
Mi a f...t akar közölni velem. Talán azt, hogyha Hitlernek nem sikerült kitelepíteni a magyarság nagy részét az Uralon túlra (etelköz - óhaza) most majd Putyinnak sikerül az Ő, közben járásávaL Maradna az általa kialakított "úri" osztály, és a betelepülő rá szavazó csicska nép.
Ezt most keleti nyitásnak hívják?
Vasárnapiiskolás
PÉZ lesz benne?Korlátlan felvevő/átvevő vagyok:)
Desischado
@Vasárnapiiskolás: Arra ne számíts! Csak kiveszi a pénzt a zsebedből/bünkből, ahhoz nagyon ért!
Cicamama55
@Desischado: Választásokig talán még nem...
verőce21
@Boszi27: (23:27) Pontosan így gondoltam, a benne résztvevők pedig a Szélmalomharcosok! :)
verőce21
Majd kíváncsi leszek a sok Don Quijote a szavazófülkékkel hogy birkózik meg? :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.