A kormány ezen a héten tájékoztató kampányt indít a bankok elszámoltatása, valamint az újabb rezsicsökkentés ügyében – közölte Dömötör Csaba, a Kormányzati Információs Központ vezetője.

Közleményében azt írta: a tájékoztatás célja, hogy a lakosság pontos képet kapjon a legfontosabb intézkedésekről, a döntések menetéről és a családok várható megtakarításairól. A kormány kiemelten fontosnak tartja, hogy a lakosság nyomon tudja követni a bankok elszámoltatását – fogalmazott. Hozzátette: a kabinet rövidesen dönt az erre vonatkozó törvényjavaslatról.

Emlékeztetett: szeptember elsejétől további 5,7 százalékkal csökkent az áram ára, amelyet októberben a távhő árának további 3,3 százalékos mérséklődése követ. A rezsicsökkentésnek köszönhetően egy magyar családnak akár 150 ezer forinttal is kevesebb lehet a kiadása – fogalmazott Dömötör Csaba.

Arról, hogy a kormány fényezése lakosság tájékoztatása mennyi közpénzt emészt fel így az önkormányzati választás előtt, nem érkezett válasz.

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
@verőce21: Nagyon gyenge, és téves a véleményed. Don Quijote HITT ABBAN, AMIÉRT HARCBA SZÁLLT, ÉS NEM VOLT HIÁBAVALÓAK AZ ERŐFESZÍTÉSEI. MEGMUTATKOZOTT, HOGY BÁR KÖRNYEZETE BOLONDNAK HITTE, DE A CSELEKEDETEI, ÉS A HITE EGYÁLTALÁN NEM VOLT AZ. Inkább ő nem volt való abba a világba, ahol az igazi lelkesedést, a hűséget egy eszméhez, kinevették. Ő például a malmokat óriásoknak látta, és bátran szállt szembe velük. Bátorsága igaz lelkesedése, és rendületlen hite, amellyel a végsőkig kitartott, szerintem nagyon tiszteletreméltó. Erő kell ahhoz, és erkölcsi, emberi hit és bátorság, hogy akkor is harcoljunk, amikor látszólag nem érhetünk célt. Don Quijote ezt testesíti meg, és az én véleményem szerint ez nagyon is szép dolog, és követhető példa!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
m.macskosz
Na, ezt most elolvasom, hátha szó lesz benne arról, hogy mennyit buktak a bankok, ill.mennyit nyertek a politikusok a 180 forintos végtörlesztésen, valamint arról, hogy az én adómból mennyit fordított a kormány emiatt a bankok konszolidálására.
bakegya
@m.macskosz: tedd-de felesleges,mert csakkk azt teszi amit eddig!-semmiből se tanul ez a sunyi ló.ŐT ÉS A FIDESSNYIKHAJOKAT KELLENE EL ÉS LESZÁMOLTATNI-minek előtte az oroszok vagy az amerikaiak megszállnak bennünket-az lesz ám az igazi rezsicsökevényes állapot amit ugyancsak ő intéz nekünk-magyaroknak-és azok közül egyik se fog velünk levelezgetni,meg üzengetni.Azt a néppártos kutyafaxa és here pártkönyvelői már elbaxták.
esdi
Hát ez egyszerű. Mi anyagilag olyan erőtlenek vagyunk, ami már tartáshibát okoz. Nem számítunk. Aki még számít, meg kell törni. Nem népjóléti, hatalom technikai lépés...
mekkelek
Arró is tájékoztat majd hogy miért van tartósan 300 fölött az euró - most éppen 315? A 280 körülivel kevesebb devizahitles lenne bajban...
Toby
@m.macskosz: Ne aggódj, már az összes parazita eltartott politikus kifizette a hitelét, volt aki 1 év alatt 40 milliót (!).
kukac50
Nem kérek levelet,akik 30 ezer forint alatti juttatásból élnek azoknak küldjék el a levél árát!
JAJMÁR
A bankok elszámoltatása? Hiszen még folynak a perek. Ki tudja, mi lesz a vége?
Rózsika Hatházi
Az októberi választásig mennyi mindent kapunk vitykától! Egy rossz szavunk sem lehet a fityiszre. Kaptunk kétszer átadott várkert bazárt, ígéretet a 3-as metró felújításról, itt Őrmezőn felpacsmagolt parkolókat, levelet, fittyfenét. Minden nagyon szép, minden nagyon jó, csak azt nem értem a boga faxáért sem, hogy miért élek szarabbul, mint az elmúúútt nyóóóc évben.
Rózsika Hatházi
@kukac50: Márpedig levelet kapsz, ha kell, ha nem! Oszt jónapot. Legalább a sok fityisz fannak lesz mivel kitapétáznia a kecót és minden nap leborulhatnak a nagy nemzetmentő sokszorosított pofázmánya előtt.
pityuka
Én az előzőre ló...t rajzoltam. Baj?
Dr. Felipe
Valaki szóljon már ennek az idiótának hogy 500 milliárd hiányzik az egészségügyből.
verőce21
Itt a ballib blogolók olyanok, mint Don Quijote a lázadó, az örök Lovag, aki a győzelem reménye nélkül esztelenül és céltalanul harcba száll.
Don Quijote azért cselekszik, hogy cselekedjék, nem azért, hogy eredményes legyen, amibe belekezd. :)
human
@mekkelek: Azért tartják 310 felett (és majd még növelik) az Eurót, hogy Matolcsy az eladott devizatartalékból árfolyamnyereséget tudjon realizálni és ebből vásárolgathasson. Az unortodox közgazdasági iskola finanszírozását legalábbis Matolcsy szerint ebből a spekulatív haszonból végzik és éppen ezért hivatkozik arra hogy ez nem közpénz, mert csak úgy lett és ezért az gazdátlan pénz, pontosabban szerintük az MNB tulajdona.
De akárhogy csavarják, közpénzt lopnak, mert hol van az leírva, hogy nem a magyar adófizetők pénze van az MNB-ben? És így annak kamata is az adófizetőké.
Hellcat
Már megint megy a pénzkidobás a nép hülyítése céljából...jó lesz gyújtósnak...
hetöndöe
Egyre alkalmas csupán a csúti tahó levele,jobb kézzel a hátam mögé helyezve lakásom legkisebb helyiségében,vagy tán inkább még arra sem.:-)))
Tulipánfa
Ez a levél is illegális választási kampánypénzből van. Nagyon "ügyes". A szélhámosok jogszerűen hülyítenek. Ilyenkor röstellem magam, mert egyébként nem szoktam levelet kapni gátlástalan gazemberektől.
Nem értem, miért molesztálnak. Én már rég kiismertem a nemzetvezetőt és csapatát. Szövegeik csak bosszantanak.
mekkelek
@human: Persze hogy ez van, minthogy ezért nem is lesz eurónk addig amíg ez a rablóbanda garázdálkodik a pénzünkkel. De ezt a narancsködösök sosem fogják fel...
pbalage
Lehetne neki is levelet küldeni, hogy húzzon inkább el?
Igaz nincs állami támogatásunk, de egy levelet esetleg mindenki feladhatna egy meghatározott napon, erre válaszul.

Megfogalmazzuk, feladjuk, sokan vagyunk, lesz egy jó nagy szemétkupaca Felcsúton.
Lehetőleg ajánlott küldeményként.
Hányan vagyunk benne?
Dr. Felipe
@verőce21: Hát mi ballib blogolók már csak ilyenek vagyunk. Földhöz ragadtak.
Persze tudjuk hogy te a pénzcserének is (ami 20 milliárdba kerül) örülsz és tapsolsz ész nélkül.
Talán még cigánykerekezel is Felcsúton örömödben.
pbalage
Megoldjam? Csináljunk egy weboldalt, ahol még csak nem is kell feladni a postán, egy SMS-ben elküldhetitek a feladási díjat, egy gombnyomással. Egyenlevél lenne, kinyomtatva, (fényképes dokumentációt is csinálok róla, azért, hogy tudjátok nem átverés)
human
@Tulipánfa: Gondolhatod a szoptatós anyák mit érezhettek, mikor egy politikustól kaptak levelet. Azért a szoptatás elég intim dolog ahhoz, hogy kampányoljanak vele.
nyanya001
Amennyi elköltött a semmire sem jó levelezésére, abból ki lehetett volna
fizetni Kanada helyett a kiképzést és nem pofátlannak lenni !
Egyébként meg a radai rosseb kíváncsi az Orbán levelére !
kkalman
Erről a felesleges levelezésről csak nem tud leszokni. Olvasatlanul jó lesz begyújtani.
Desischado
@verőce21: Nagyon gyenge, és téves a véleményed. Don Quijote HITT ABBAN, AMIÉRT HARCBA SZÁLLT, ÉS NEM VOLT HIÁBAVALÓAK AZ ERŐFESZÍTÉSEI. MEGMUTATKOZOTT, HOGY BÁR KÖRNYEZETE BOLONDNAK HITTE, DE A CSELEKEDETEI, ÉS A HITE EGYÁLTALÁN NEM VOLT AZ. Inkább ő nem volt való abba a világba, ahol az igazi lelkesedést, a hűséget egy eszméhez, kinevették. Ő például a malmokat óriásoknak látta, és bátran szállt szembe velük. Bátorsága igaz lelkesedése, és rendületlen hite, amellyel a végsőkig kitartott, szerintem nagyon tiszteletreméltó. Erő kell ahhoz, és erkölcsi, emberi hit és bátorság, hogy akkor is harcoljunk, amikor látszólag nem érhetünk célt. Don Quijote ezt testesíti meg, és az én véleményem szerint ez nagyon is szép dolog, és követhető példa!
Desischado
@pbalage: Én benne vagyok!

Amúgy meg úgy látom,megint engesztelhetem majd a kukámat, mert fel lesz háborodva, hogy ilyen szemetet etetek vele!
1szomjas
@Desischado: Nem tudnád úgy rendezni a kukáddal, hogy elnyelje a Nemzetmegvezető Viktátort és egész csapatát is ?
Yoda69
@Desischado: Ne faraszd magad verocevel. O ezt nem ertheti ecceru eszjarasaval.
Neki addig terjed a tudata, hogy 5%-ot nyer az aramon, de azt mar nem fogja fel a szerencsetlen hogy 15%-ot veszit az arfolyamon.
mate03
@pityuka: Az nem baj!Az a megbocsájthatatlan,hogy át vetted!
dr. prédikátor
Ki a f...om kérte meg a cigus fecalicust hogy levelet irjon nekem???
pbalage
@Desischado: az ügyben felvettem a kapcsolatot az ellenzékkel. (eddig érdemi szinten egyedül csak a dk állt szóba velem)
esdi
@kkalman: Begyújtani nem lesz jó. Olyan minőségű papírt /jó drágát!/ használnak ami nem ég. Amúgy a lényeg - igazoltan pénzt tenni valakinek a zsebébe. Ja, hogy közpénz? Hát az az övék!
aremy
@verőce21: oszt a vezéred eredményes???
Toby
@verőce21: Szedd már össze magad, ezek a sajátos "eszemfuttatások" csak lejáratnak téged !
Toby
"Orbán Viktor azt üzente,
a megélhetést már elvette,
Ha mégegyszer ezt üzeni,
űzenek majd én is neki..."
Desischado
@1szomjas: Ha lehetne, szerinted nem tettem volna már meg? A tárgyalások a kukám és köztem, még tartanak...
Desischado
@Yoda69: Sajnos, kedves Yoda, igazad van, de próbálkozok, na meg az ilyen megnyilvánulásokat nem bírom szó nélkül hagyni!
Jankó123
Akkora "szükség" van rá, mint egy falat kenyérre!!!
:-)
Jankó123
Karácsonyra, fényképet a kolbászról!
Húsvétra a sonkáról!
-Nehogy fizetésnapkor is fényképet küldjön a pénzről!

Igaz, a hívek erre élveznek, mert érzik a törődést! :-)))
Boszi27
@verőce21: Ja. Akkor az állandóan emlegetett harc az tulajdonképpen a szélmalomharc. Oké, így már virrad. :))
nezelodo
Remélem a fotója helyett a szerelmes föstőnő által pingált angyal lesz a dekoráció, hogy az öregasszonyok be tudják tenni az imakönyvükbe a szentképek közé!
Boszi27
@Yoda69: Nem csak az árfolyamon. Tranzakciós illetéken, áfán, van még chips-adó, baleseti adó, nálunk pl a kommunális adó 15000/év helyett 20000 Ft lett, és még sorolhatnám. Ebből valaki nem tud egyenleget számítani, akkor nincs értelme magyarázni
volvós
Az is érdekes, hogy ma, szeptember 5-én
Viktor és Lörinc napja van...
Felcsút ünnepel !!! ( A mi pénzünkön ...)
mariaberta
Ez az egész bankhistória kész nevetség. Persze akik tudtak "végtörleszteni" könnyen beszélnek. Azok ugyan is nem azért vettek fel dev.hitelt, mert szükség volt rá, hanem mert valamilyen formában, de nyerészkedni akartak. Nekik ugyanis nem saját lakásra, vagy egyéb másra volt szükségük.
Ezek között volt Orbán Viktor is, akit bizonyára ugyancsak Gyurcsány vett rá arra, hogy dev.hitelt vegyen fel. Csak tudnám, miért hagyta magát rábeszélni? No de Ő aztán mindjárt "végtörelsztett" Miből volt rá pénze?
m.macskosz
@mariaberta: Szabadidejében Lévai Anikó szőlészetében napszámosként dolgozott, oszt' megspórolta.
m.macskosz
@Nil: Nem vagy Te egy kicsit mohó?! Legalább felezzünk! :)
Cicamama55
@JAJMÁR: Nem sok jó fog abból kisülni szerintem. Rogán már sokszor elmondta hogy mennyit kapnak vissza a károsultak, ill. mennyit kaszálhatnak, ám az aratás késik, a dátumok csúszkálnak egyre hátrább. Választások után majd bejelentik l am sorry...
JAJMÁR
@Cicamama55: 18:28 Esélyes, hogy így lesz. Meglepődnék, ha nem...
Gyuri Géderről
Mi a f...t akar közölni velem. Talán azt, hogyha Hitlernek nem sikerült kitelepíteni a magyarság nagy részét az Uralon túlra (etelköz - óhaza) most majd Putyinnak sikerül az Ő, közben járásávaL Maradna az általa kialakított "úri" osztály, és a betelepülő rá szavazó csicska nép.
Ezt most keleti nyitásnak hívják?
Vasárnapiiskolás
PÉZ lesz benne?Korlátlan felvevő/átvevő vagyok:)
Desischado
@Vasárnapiiskolás: Arra ne számíts! Csak kiveszi a pénzt a zsebedből/bünkből, ahhoz nagyon ért!
Cicamama55
@Desischado: Választásokig talán még nem...
verőce21
@Boszi27: (23:27) Pontosan így gondoltam, a benne résztvevők pedig a Szélmalomharcosok! :)
verőce21
Majd kíváncsi leszek a sok Don Quijote a szavazófülkékkel hogy birkózik meg? :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.