Orbán Viktor kormányfő csütörtökön Walesbe utazik, ahol részt vesz a NATO kétnapos csúcstalálkozóján - közölte Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Kivancsi vagyok, ott hogy fog elszamolni a nagymedve baratsagaval... Itt bizony ki kell teriteni a lapokat, mert a NATO tudni akarja, ki az, akire szovetsegeskent szamithat. (Na meg strategiailag is...) Bar a vitya imadja ketlabbal felrugni a kozos megegyezesket , szerzodeseket, neki aztan senki nem parancsol, csak a sajat zsebe, meg a korulotte kuncsorgok penzehes csurheje...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
@bencemacska: engem is zavar,mit keres ott ez a tégla.
pbalage
KÉT NAPIG NEM LESZ ITTHON!
BULI LESZ! JÖTTÖK?
Toby
Na vaze, mi lesz most velünk ? A zország esze nem lesz dvá napig ! Csökkenni fognak a gazdasági mutatók, kiönt a Mura, elvetélnek a terhesek, lassul a Föld forgása, szünetel a nemzetizés, bezárnak a nemzeti bagoldák, újra tömött sorok a Blahán a "közétkeztetésen" nem lesz rend két napig, szóval ráqrtunk !
bencemacska
@Toby: Imádkozz, hogy ne legyen hóvihar, árvíz, földrengés, vulkánkitörés, stb, mert míg haza nem jön, mindenki csak néz ki a fejéből mentés helyett!!!
bencemacska
@volvós: A két ballábra nézve hirtelen azt láttam lelki szemeim előtt, hogy egyszerre két lábbal rúgja a 11-st!!!
volvós
@bencemacska: Neki szabad 3 méterröl rugni a 11-est !!!
Ha a kapus a matelcsi, akkor 100 % hogy gól !!!
Mert ki tudja , hogy hova néz ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.