Orbán Viktor kormányfő csütörtökön Walesbe utazik, ahol részt vesz a NATO kétnapos csúcstalálkozóján - közölte Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Kivancsi vagyok, ott hogy fog elszamolni a nagymedve baratsagaval... Itt bizony ki kell teriteni a lapokat, mert a NATO tudni akarja, ki az, akire szovetsegeskent szamithat. (Na meg strategiailag is...) Bar a vitya imadja ketlabbal felrugni a kozos megegyezesket , szerzodeseket, neki aztan senki nem parancsol, csak a sajat zsebe, meg a korulotte kuncsorgok penzehes csurheje...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Kivancsi vagyok, ott hogy fog elszamolni a nagymedve baratsagaval... Itt bizony ki kell teriteni a lapokat, mert a NATO tudni akarja, ki az, akire szovetsegeskent szamithat. (Na meg strategiailag is...) Bar a vitya imadja ketlabbal felrugni a kozos megegyezesket , szerzodeseket, neki aztan senki nem parancsol, csak a sajat zsebe, meg a korulotte kuncsorgok penzehes csurheje...
Hellcat
@karma1: Ebben bele se gondoltam hehe :D
nyanya001
Muszáj lesz kipihennie a Várkert-Bazár átadásokat ! :))
karma1
@nyanya001: @Hellcat: Tudjatok, azert adja at meg parszor a Varkertet, hogy szamszakilag meglegyen a Formedvenyes Libasasos elmaradt atadasa...:o)) (Ket mutargy, amit elmeletileg egyszer lehet atadni, na most ezt o ugy oldotta meg, ha a Varkertet jo sokszor atadja, akkor az avatasok szama meglesz, majd rafogjak, hogy kozben a Megszallasi Nightmare -re is gondoltak, hihi...:o))
bencemacska
Mióta kipattant a kgbéla kémügy, azóta azon gondolkodom, hogy mikor jut eszébe valamelyik EU vagy NATO fejesnek, hogy OV révén Putyin első kézből értesülhet minden tervükről?!
Vagy már régen eszükbe jutott, csak nem kötik az orrunkra a gondolataikat és a megoldásaikat?
bakegya
Előállhat a nemzeti gazemberkedéseivel-remélem békamenetelőt csinálnak belőle valamelyik román lövésárokba!
bencemacska
@bakegya: Békaügetés: egy-kettő;
(Aki nem lép egyszerre, nem kap rétest estére!)
karma1
@bencemacska: Sajnos, az Unioban nem szokasos, hogy ilyen persona non grata-kkal legyen tele az ulesterem, ha leulnek targyalni. Ok a targyalasokon uriemberekhez, gentleman-ekhez vannak szokva, nem olyan sultparasztokhoz, mint a vitya, meg amilyen Ceausescu volt, amikor titokban beletorolte a szajat a hofeher asztalteritobe a diplomatak fogadasan... Hiaba hivta magat a Karpatok Geniuszanak, hiaba adott doktori cimeket maganak meg a gyonyoruseges Elenanak, bizony, egy okos gobe ket perc alatt soporte le volna ot eszben a palyarol...

Aki bunko, az bunko marad egesz eleteben, legfeljebb lop maganak egy doktori cimet... Nalunk meg megvalasztjak ot tiszteletbeli akarkinek is, mint smittpajabacsit.
esdi
Öröm, hogy elmegy. Kár, hogy vissza jön. Egyébként a meghívás formai, senki nem vár tőle komoly, konstruktív véleményt...
bencemacska
@karma1: Engem az izgat, hogy ott van a tárgyalásokon és hallja a terveket!
karma1
Mit gondolsz, miert nem akar vele targyalni Amerikaban Obama, Nemetorszagban Merkel asszony, meg ugy altalaban senki sem a civilizalt nyugati vilagbol?

Csak tudod, o olyan hulye, hogy meg nem vette eszre, hogy putyin az o ketszinusegen sokkal jobban atlat, mint azt a vitya legmereszebb almaban is gondolna, es ot, a csuti oriast fogja bealdozni eloszor a "koznek", amikor Ukrajna kerdeserol lesz szo...

Hol van most a mellveregetessel orban, hogy "Juj, de megvedjuk az Ukrajnaban elo 200 ezer magyar nemzetisegu polgarunkat"... Hol van most ez a szonoklat? A hulye havasi gyopar /gyoker zsebeben? Archivumban?
volvós
havasinyalósbercike megmondta, hogy "CSAK " 2 napra megy...
De nem mondta, hogy vissza is jön !!! Reménykedjünk !!!
bencemacska
@volvós: Nagyot röhögnék, ha ott tartanák! Akármilyen minőségben...
volvós
@bencemacska: mondjuk a NATO SC focicsapat balhátvédjeként...2 bal lábbal
a felemás gumicsizmájában
bakegya
@bencemacska: engem is zavar,mit keres ott ez a tégla.
pbalage
KÉT NAPIG NEM LESZ ITTHON!
BULI LESZ! JÖTTÖK?
Toby
Na vaze, mi lesz most velünk ? A zország esze nem lesz dvá napig ! Csökkenni fognak a gazdasági mutatók, kiönt a Mura, elvetélnek a terhesek, lassul a Föld forgása, szünetel a nemzetizés, bezárnak a nemzeti bagoldák, újra tömött sorok a Blahán a "közétkeztetésen" nem lesz rend két napig, szóval ráqrtunk !
bencemacska
@Toby: Imádkozz, hogy ne legyen hóvihar, árvíz, földrengés, vulkánkitörés, stb, mert míg haza nem jön, mindenki csak néz ki a fejéből mentés helyett!!!
bencemacska
@volvós: A két ballábra nézve hirtelen azt láttam lelki szemeim előtt, hogy egyszerre két lábbal rúgja a 11-st!!!
volvós
@bencemacska: Neki szabad 3 méterröl rugni a 11-est !!!
Ha a kapus a matelcsi, akkor 100 % hogy gól !!!
Mert ki tudja , hogy hova néz ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.