A gólyatáborban történt nemi erőszakon sértő volt humorizálni a Nőkért Egyesület szerint. Panaszbeadványt írt a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatósághoz a Nőkért Egyesület a Class FM Morning Show című műsorának hétfői adása miatt. Ebben Sebestyén Balázs, Vadon János és Rákóczi Ferenc sajátos stílusban beszélgettek arról, hogy az ELTE fonyódligeti gólyatáborában hétvégén megerőszakoltak egy lányt. (Az adás itt meghallgatható.) A Nőkért Egyesület szerint a műsor a nemi erőszakot "a bűncselekményt relativizálva, bagatellizálva humorizáló kontextusba helyezte". Mindenki arra biztatnak, hogy hozzájuk hasonlóan küldjenek állampolgári beadványt a médiahatóságnak. A saját levelüket közzé is tették mintának.

Forrás: Index.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
Meghallgattam ennek a három "ripacsnak " a műsorát. Ilyen dumát legfeljebb a piacon a hórukk emberek folytatnak egymás közt, bár lehet hogy még az ő ízlésük is különb.

Nagy szegénységi bizonyítvány a csatornára nézve, hogy csak ilyen primitív dumájú embereket tud foglalkoztatni. És itt egyik sem különb a másiknál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.