Politikai célú hecckapmpány a tankönyvek tartalma körüli botránykeltés - mondta újságírói kérdésre a köznevelésért felelős államtitkár csütörtökön Tatabányán, ahol a tanévkezdés tapasztalatairól tartott sajtótájékoztatót.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Draga Czunyine! (hogy eddig hol volt ilyen nevvel, a fene sem tudja, de mu-felhaborodni azt nagyon megtanult), szoval: ha egy tankonyvbol "kiragadnak" valamit, akkor b@ssza meg kegyed, DE AZ BENNE VAN ABBAN A QrVA tankonyvben, mint megtanulando tananyag! Vagyis a gyerekkel megtanitjak, kikerdezik tole, es kaphat erte egyest vagy otost is!

Mi ez a rohadt alszemerem?

En egy tankonyvre sem emlekszem az elmult 50 evben, amelyik mondjuk egy ciganyt meg egy szoke nemetet mutatott volna kepen, es feltette volna a kerdest, hogy melyikuk a kakukktojas, melyik nepretegbol ul tobb jelenleg a bortonokben?

Akarmennyi bune is volt a szocializmust epitoknek, de MEGTANULNI ERDEMES TANANYAGOT adtak le a gyerekeknek, nem politikailag akartak oket agymosni mar zsenge gyermekkoruk ota...Es a tankonyvek mar akkor is szigoru SZAKMAI szempontok szerint, tobb ember altal lett elbiralva.
Ezeket a tankonyveket pedig minden szakmai lektoralas nelkul csak atnyomtak az iskolakba, "eszi- nem eszi, nem kap mast" alapon, mert valakinek kellett a zsiros tankonyvnyomtatas- mutyi...

Szegyelljek magukat az emberi mentalitassal, tudassal kufarkodok , de nagyon melyen...

Csak azt kivanom nekik, hogy majd egy olyan sebesz rakja be a peacemakert nekik, akik ilyen konyvekbol tanultak az altalanosban, es akiknek az egyetemen mar nem volt kotelezo egy masodik idegennyelv elsajatitasa magas fokon...

Elvegre mar az osember is vegzett koponyalekelest - sikerrel, mert a leletekbol kiderult, hogy a paciens meg evekig elt a beavatkozas utan... Minek ide tudas?
Hellcat
@karma1: A drága Cúnyinéni Bokodról származik...meg lehet nézni a települést mennyit "fejlődött" mióta vezető pozícióba került...drága szentemnek is maga felé hajlik a keze...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.