Az ipar, az export és a működőtőke-beruházások arányának növelése a célja a kormány külgazdasági politikájának az új világrendben - mondta az MKT idei Közgazdász-vándorgyűlésének második szakmai...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kamcsatka
Már az egy abszurdum amikor ez félázsiai zsibbadt agyú,/már ha van neki/ ilyen nagyléptékű megállapításokat tesz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
joopapa
Hogy ez zselésfejű egy mekkora kamugép!Milyen új világrend van kialakulóban? És miben állunk jól? Minden uniós ország úgy húz el mellettünk mint a vadliba, minden téren! "Az arab világ felé csökkenni fog az exportunk a Nokia és a Microsoft globális döntése nyomán, amit sokan a keleti nyitás stratégia csődjeként fognak majd beállítani - jelezte előre Szijjártó Péter". Ez nem igaz te vadbarom, nem kéne hazudozni!! Az arab világ felé a Nokia és a Microsoft exportja nem csökken, kivitték innen a gyártásukat máshova de attól még onnan majd exportálnak! Szóval a két cég keleti exportjához semmi közünk így nem is csökken!
Kamcsatka
Már az egy abszurdum amikor ez félázsiai zsibbadt agyú,/már ha van neki/ ilyen nagyléptékű megállapításokat tesz.
meta
A fizetéseket kéne picit felpörgetni. Hogy ne érezzük felmosórongynak magunkat. Higgye el főnök, sokkal jobban megy úgy a munka, ha az ember egy kicsit embernek érzi magát.
lópicigáspár
Teljesen igaza van! Lassan a demokráciákat felváltja a diktatúra, legalábbis nálunk, Törökországban...!
Toby
Helyes ! Fel kell prögetni ! Nyomatni kell az exportot ! Eddig én is eljutottam, de nem vagyok sem miniszter, sem Szíjártó, aki többet utazott, mint Körösi-Csoma Sándor !
És mit vigyünk ki ? Homokot az Alföldről ? Vagy Mészáros Lőrinc KRESZ ismereteit ?
hetöndöe
Mikor ilyen idiótaságokat beszélnek,komolyan nem röhögik el magukat?Ráadásul a környezetükben sincs egyetlen normális ember sem,aki azt mondaná:hülye vagy fiam?
Mindent a vezérért?
Komolyan nem értem,hogyan süllyedhetnek emberek idáig

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.