Lehetséges-e növekedés hitelezés nélkül? - ezt a kérdést tette fel a közgazdasági vándorgyűlés második napján Virág Barnabás. Az MNB közgazdasági elemzésekért és előrejelzésekért felelős igazgatója...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
Hány 5 év telt már el? Minden kormány minden évben ezt ígéri.
perfekt
@varrólány: jó reggelt ,jó hétvégét:) A gondolataid első része, igen komoly emberi értékekkel bírnak: Sajnos egyre eltolódnak--vagy megszűnnek azok a határok--ameddig a tisztesség engedi az embereket normális életet élni.Sajnos ,az átgázolás praktikáját,ma már habozás nélkül megteszi,az emberek jó része(szerencsére nem mind persze)amennyiben kicsi hasznot is lát magának.Ezt a fajta szocializációt érdekek mozgatják,s nem emberi értékek.Jót derülnék utolsó mondatodon --amennyiben nem lenne tetten érhető,bizonyos sínek(rengeteg)ellopásai:))
perfekt
@Kamcsatka: szia. esik eső,jön a ciklon,ezért megyünk mi bicikln.Szemben ,én a Teátrummal,ittam én egy teát rummal.Megy a hajó irány észak ,súrolnak a tengerészek.Mikor én ezt komponáltam,éppen egy nagy kompon álltam.Na ne telózzál,az ideg osztályra--ezek a termékek,nem a sajátjaim:-)))
varrólány
@perfekt: Szia köszi neked is jó hétvégét!:-) Igen komoly ember is vagyok, néha!:-)) Pénz orientált lett a világ mindent ebben mérnek. Miből van haszon , szinte csak az számít . Van ilyen emberi kapcsolatoknál is , ha nincs egzisztencia már felejtős lehet az egész.
De lehet még jó emberekkel találkozni , a többieket pedig kerülni kell amennyiben van rá mód !:-)
Akkor most már mondhatja a lakosság sínen vagyunk már ! De hova vezet ???Mert az nagyon nem mindegy ám!
Grafix69
Olyan ez a Magyarország mint egy nagy család. Mondjuk 7 tagú családból csak apuka dolgozik az anyuka meg otthon van és mint egy nagy szolgáltató főz,mos vasal. A nagymama szórakoztatja az unokákat a régmúlt idők fényével, nagypapa titokban eljár a kocsmába és ossza az észt a politikai identitásáról a helyi nagypapáknak. A legnagyobbik gyerek szerepelget a tv ben és celebként üzemel, a középső gyerek semmit nem csinál egész nap csak fekszik mert ő már régen tudja a mesében a szorgos hangya és a lusta tücsök is megfagy télen , minek erőlködni. A legkisebb gyerek meg tanulja az iskolában a nyugat imádat veszélyeit, közben Nike meg Adidas gatyákat kér ajándékba mert most az a menő a suliban. Na ilyen ez az ország és mindenki várja aput haza mert akkor jön a fejhető lovetta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.