Nemcsak Budapesten veszekednek a baloldali pártok: több olyan megyeszékhelyen sem tudtak közös nevezőre jutni, ahol a Fidesz szénája rosszul áll. Van, ahol kiugrott MSZP akadályozhatja meg a polgármesterváltást, viszont Szekszárdon kicsin múlt, hogy a Fidesz kihívója mögött olyan egység jöjjön létre, mely az MSZP-től a Jobbikig húzódik.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Na ezek szar...iak is el vannak foglalva a kis hatalmi játszmáikkal, mi meg dögöljünk meg! A fityesz fölényesen nyer, ki akar ilyen ellenzékre szavazni aki még a saját szövetségesével se tud megegyezni! Ezek is már gondolatban elosztották a lóvét a haveroknak,hogyha nyernének tesznek ezek a pogárokra :-((
Manhattan
A Fidesz csak kussoljon! Korábban adócsökkentést hazudtak, ma nálunk a legmagasabb az áfa. Azt is hazudták, hogy megvédik a magánnyugdíjakat, mégis ellopták. Ígérték az államadósság csökkentését, rekordra nőtt az államadósság. Cáfolták a dohányboltok államosítását, aztán mégis megcsinálták.
Cukkini
Balosok veszekednek, mert nyerni nem is mernek, nem is akarnak.
Hátradőlve előre menve a Fideszt egy medve had se tudná megállítani.
Ami azért nem semmi, ilyesmi kifejezéssekkel felhívni valamire a figyelmet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.