Gyurcsány, Falus Ferenc és Horváth Csaba ellenállás napot rendeztek Budapesten. A Fidesz a Gyurcsány-korszak visszatérésével rémisztget, a Jobbik mindenkivel vitázna, a Liberálisok pedig nyugodtak, mert arra számítanak, hogy a jelöltjük legalább elindulhat az önkormányzati választáson.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
Épp láttam a tévében Gyurcsányt. Nem értem! Ezeknek annyi bűn van a számlájukon hogy 100 évre le lehetne csukni és kiáll, Büszkén, és hazudik, és hazudik.
Na most ezt nem azért írtam mert Orbánt szeretem, Azért ott nem tartok. annyit még nem ittam.
pityuka
@qxy: Ez dícséretes. Aztán látod e a fától az erdőt? Mennyi a bűne a csuti rémnek és bandájának? Hány évre lehetne őket lecsukni. Erről is értekezhetnél, ha nem szereted. Azt gondoltam, hogy nem iszol, de hogy tudatmódosítót használsz, az egészen bizonyos.
Desischado
Nekem tetszik Falus programja, és ő legalább ki mer állni vitázni, de tarlós papa ezt el fogja simlizni.
qxy
@pityuka: Tudod ahhoz nem kell tudat módosítót szedni hogy lássa az ember hogy nem halad az ország csak a politikusok gazdagodnak. Vagy neked ez természetes? vagy te is politikus vagy? bocsi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.