Az ukrán válságra válaszként létrehozandó gyors reagálású NATO-erő parancsnokságán biztosan lesznek magyar katonák – mondta Hende Csaba honvédelmi miniszter hétfő reggel a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Szakképesitésük szerint a laktanya kantinjában Fel-SZOLGÀLNAK
Bor-sör-pálinka !!
bakegya
@volvós: ugyan kérlek,vicctorunk lesz ott is a főparancsnok!-ő menti majd meg a Putyint a kárhozattól!
joopapa
Megy Hende is? Olyan cuki muki abban a sityakban :-))) hsn.hu/kiugrott-a-nyul-a-bokorbol/l Másrészt ha menne és ebben a hacukában meglátná az ellenség, halálra nevetné magát :-)))
világlátó
Ez lesz az igazi " ...lábon lőttük magunkat " helyzet. Mi kezdetektől nem vettük komolyan a NATO tagságot. Lásd Grippenek. Ott volt a lehetőség a belépéskor. Minden tagállam látta, tudta, hogy mire vagyunk képesek, csak a mi vezetőink nem. Akkor lehetett volna egy sor hasznos ajánlatot tenni az elhagyott szovjet laktanyák és repülőterek felajánlására, cserébe a légvédelemért, az ország védelmééert , történjék bármi. Tudósaink, kutatóintézeteink munkaeredményeit is felkínálhattuk volna, aztán az egészségügyi szervezeteket, vízellátó pontokat, konzervüzemeket a különleges ételkonzerv koncentrátumok készítésére, hadiruházati üzemeket , javító- szervizelő állomásokat és így tovább, CSAK KATONÁT NEM ! Ha a Baltikumban meghal néhány katona, ne adj Isten Donyeck környékén, az orosz szakadárok és oroszországi reguláris csapatok elleni Ukrajnát mint önálló, szuverén országot felszabadító harcokban, ez nem lenne könnyen megmagyarázható helyzet. A katona sorsa a harc, és a dicső halál.! Már csak ez az ócska szlogen hiányzik Hende úr kiszólásaiból. Több megfontoltséágot kellene mutatnia a hazai vezetésnek. De hát mit várhatunk egy civil honvédelmi minisztertől. Soha nem késő tárgyalni NATO tagságunkból adódó kötelezettségeinkről.
A szerződéses katona pedig nem lehet olyan botor, hogy nemzeti érzületétől , no és a pénztől elkábulva vállaljon minden, határainkon kívüli őrültséget. Ha mégis megteszi, az egyenlővé teszi őt a zsoldos katona összes jellemzőjével. De akkor nem számíthat együttérzésre, a Magyar Honvédség támogatására sérülései enyhítésében, élete elvesztése esetén a haza együttérzésében, hozzátartozói évtizedekig tartó támogatásában. " Don Quiote legyen nőtlen " mondja a közmondás.Ellenőrzésre szorul, de azt hallottam, román katona nem hagyhatja el Romániát fegyverrel. Ha ez igaz, ők előrelátóbbak. Talán Hende úr is visszafoghatná harcias indulatait, amit már többször is elsütött.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.