Hétfőn este elvitték a rendőrök az Ökotárs Alapítvány vezetőjét, Móra Veronikát. Erős Barbara, a Demokratikus Jogok Fejlesztésért Alapítvány stratégiai igazgatója azt mondta: úgy tudja, nem vitték be a rendőrségre, csak a lakására kísérték, hogy vezető saját laptopját is megvizsgálják. A Nemzeti Nyomozó Iroda reggel fél kilenc körül, előzetes bejelentés nélkül vonult ki a Norvég Civil Alapot kezelő Ökotárs alapítvány irodájához, és a Demnethez. Szolidaritásból este több szervezet is tüntetést szervezett az alapítványok épületei elé.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Semmi közük a Norvég alap pénzéhez!!! Örülni kéne, hogy itt van... Valamikor örültek is neki, csak most úgy gondolják, nekik járna az a jog, hogy más pénzét kezeljék... Költhetnék pl. a csókos haverokra, vagy stadionokra... Ezért kivonulnak rendőri hatalommal, mint a diktatúrákban.. Ejnye-ejnye, mennyire kellene más pénze...
Cukkini
Én nem hiszek a szememnek,
Szép szempilláim lemennek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.