Újra esik a forint, aminek következtében az euróval szemben egyhavi, a dollárral szemben bő 2 éves, míg a svájci frankkal szemben 2,5 éves forintmélypont alakult ki. Hazánkkal kapcsolatos friss...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
@JAJMÁR: ma, 15:14
Az államadósság mindig attól függ, mennyi az árfolyam. Tök mindegy, hogy te mennyit fizettél vagy nem fizettél törlesztést.
Na de majd! Ha lesz egységes pénzünk, majd akkor!...Úgy kifizessük hitelezőinket mint a sicc. Még mi adunk kölcsönt az IMF-nek.
JAJMÁR
@tivoli: 15:23 "Az államadósság mindig attól függ, mennyi az árfolyam" - igen, ettől IS függ. Na nem a jegybank elnöke, az ország táncol a pengeélen.
tivoli
@JAJMÁR: ma, 15:26
Na ne idegesíjjé már. Matolcsy még csak most került oda, a hitelek meg igen régiek. Az ország adóssága ugyanaz, mint a lakossági devizásoké, csak nagyban.
JAJMÁR
@tivoli: -:DDD Nézz utána mi a dolga a mindenkori jegybankelnöknek. Vagy szerinted az MNB nyereségorientált, aztán arra költi amire akarja?
Mert ha az, akkor gyanús a forintgyengülés. Ha nem az, akkor miért beszél "nyereségről", és miért költi az állam pénzét! Hát erről van itt nagyba' szó!
tivoli
@JAJMÁR: ma, 15:36
Mondom, hogy ne idegesíjjél. Nézz utána, hogy miket csináltak a mindenkori jegybank elnökök. Legfeljebb nem került nagy nyilvánosságra minden tranzakció.
JAJMÁR
@tivoli: 15:40 Szóval visszadobod a labdát. Nos, nem volt még hasonló jegybankelnökünk sem, az tuti.
@tivoli: Egyébként nem most került oda, hanem több mint egy éve, és fűződik is a nevéhez egy csomó kamatvágás. Meg unortodoxia. Meg könyvkiadás, meg új pénz... stb.
Egész el vagy tévedve a nyilvánosság dolgában is... hogy régebben nem került nyilvánosságra? most meg igen? :-D
További jó utat ... csak figyelj már, hogy hova vezet :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.