A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) teljes mellszélességgel kiáll amellett, hogy Budapest pályázatot nyújtson be a 2024-es nyári olimpia megrendezésére – jelentette be Borkai Zsolt MOB-elnök csütörtökön.

"Még rengeteg tennivalónk van, míg ténylegesen elkészíthetjük és leadhatjuk a pályázati anyagot, számos apró és kevésbé apró részletet tisztázni kell, de a szándékunk egyértelmű: Budapesten szeretnénk vendégül látni a világ legjobb sportolóit" – fogalmazott Borkai Zsolt a MOB honlapján.

Múlt pénteken Schmitt Pál, a MOB tiszteletbeli elnöke hangsúlyozta: szerinte a magyar főváros alkalmas lehet arra, hogy 2024-ben nyári olimpiát rendezzen.

A 2024-es ötkarikás játékok helyszínét 2017-ben jelöli ki a Nemzetközi Olimpiai Bizottság.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
@tivoli: Most kapott 12 ezer milliardot Barossotol. Azt elkurhatja ra.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
köhögő bolha
Na ne má! A 4-es metro is évtizedekig épült!
human
"Schmitt Pál, a MOB tiszteletbeli elnöke" :D "tisztelebeli" :)))))
Mi ez a MOB? Magyar Orbanisták Bagázsa?
Fradigege
A Népstadionból foci stadiont akarnak, de kellene egy atlétikai is+baseball stadion+egy jó 20 ezres uszoda, kajak-kenut nem vihetjük Szegedre(200 km), vadvizievezés kapukat kerülgetnek, minimum +3 metró, nagyobb Ferihegy, ahová valami vasút féleségnek ki kellene mennie és vissza a centrumba, de nem a Kökire. Pályaudvarokat bővíteni, felhúzni egy falut, majd szállodákat a vendég népek szurkolóinak, több spotcsarnok, kosár, kézi, stb. Bírkózás, ökölvívás, VÍVÁS! Judo, szertorna. A BS kevés ehhez. Minimum még+2 BS! alsóhangon. Az M0-ást befejezni, a Duna hídak kapacitását növelni. A Parlament és a Batthyány közé egy bringás-gyalogos hídat felhúznék. A sportversenyeket 1 hónap alatt le kell zavarni. Az öttusa, vitorlázás, bringa, tennisz. Ezek tudtommal vannak. Atlétika,.

Mibűl? Ruszki hitelbűl? Veled vagyunk, támogatunk Zsóti! Nem kapjuk meg, de megpróbáltuk!
human
Az olimpiai falu gondolom az ócsai adóspark lesz. Akkor legalább volt értelme megépíteni.
Az építő cégeknek biztos üzlet lesz és azoknak akik a szellemvárosokat majd őriztetik egy kft-vel. Én szkeptikus vagyok, pedig ha legalább 0-ra ki lehetne jönni a végén akkor támogatnám. De ezek a fideszes vállalkozók mindent dupla áron csinálnak és alja minőségben.
kkalman
A hátsó fertályunk kilóg a szakadt gatyából. Először ezt az állapotot kellene megszüntetni. Ha ez sikerült, akkor lehetne azon gondolkodni, hogy majd valamikor olimpiát rendezzünk.
vörösfuvalat
Olimpia az kell a magyarnak. Kivan a fenekünk a gatyából de uraink nagyzolási hóbortja végtelen.Anglia kivételével mindenki mínusszal jött ki a történetből de mink majd megmutatjuk. Tényleg kellene nyitni egy igen nagy befogadó képességű zárt osztályt a tisztelt politikusainknak. Vagy ha az akadályokba ütközik felszabadíthatnának valamelyik börtönben egy tágas szárnyat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.