Bródy János "Ezek ugyanazok" című számát nem adta le a köztévé arról a koncertről, amelyet Koncz Zsuzsával együtt tartottak.

Korábban még műsorhamisításról írt a Facebook-oldalán, az a bejegyzés azonban át lett szerkesztve, ez a mondat már nem szerepel benne. A zenésznek az fájt, hogy a köztévé nem rakta bele a koncertről készült adásba a számát.

Az MTVA azt válaszolta az esettel kapcsolatban, hogy az ő szerkesztőik nem befolyásolták, hogy milyen anyagot kapnak a koncertről, azt Koncz Zsuzsa stábjától kapták meg.

Most Bródy János újabb bejegyzéssel jelentkezett az oldalán, ezt írja: „Akinek erről az jutott az eszébe, hogy a Magyar Közszolgálati Televízió esetleg politikai szempontok alapján válogatja és cenzúrázza még a könnyűzenei koncertműsorokat is, az lehet, hogy az igazságot keresi, de félreérti a mai magyar valóságot. Mert a valóság az, hogy ma Magyarországon nincs cenzúra, és a sajtó szabadságát semmi sem veszélyezteti, és a Közszolgálati Média pártsemlegesen működik, és ezt a működést a pártsemleges Médiatanács felügyeli, mely az Alaptörvény értelmében védi a sajtó szabadságát és sokszínűségét, és biztosítja a demokratikus közvélemény kialakulásához szükséges szabad tájékoztatás feltételeit" – írta a zenész.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
A szarkazmus is egy fegyver, neha gyilkosabb, mint a puskagolyo vagy a kes...

Akit a szarkasztikus megjegyzes eltalal, nem esik ossze latvanyosan, nem is hal meg (azonnal), de belul elkezd gondolkodni, foleg azon, hogy "...es vajon mit ertett ezalatt Brody Janos?"
Bástya Elvtárs
@karma1: Nyugi, nem kezd el gondolkodni! Nincs mivel!
micfild
@Bástya Elvtárs: A Fene egye meg Bástya elvárs! Megint igazad van.
Hogy mennyien nem értették... nem számoltam össze.. de sok sok kommentet olvasva.. a birkák közül egy sem értette

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.