Juhász Péter beperli a Fideszt, mert az tegnapi közleményükben megsértették a jó hírnévhez való jogát. 3 millió forintot követel a párttól, melyet jótékony célra kíván fölajánlani.

"Azt régóta tudjuk, hogy az Együtt-PM egyes vezetőinek drogkereskedelemben van tapasztalatuk, hiszen Juhász Pétert, az Együtt-PM társelnökét kábítószer-csempészet miatt ítélte el jogerősen a magyar bíróság" – írta a Fidesz közleményében, amelyet mi is idéztünk.

Juhász Péter polgári keresetet nyújt be a Fidesz ellen: „A sajtóközleményben foglaltak, a becsület csorbítására alkalmas valótlan állítások, híresztelések, vagy valós tények hamis színben feltüntetése miatt akár büntetőjogi felelősség megállapítására is sor kerülhetne. Én azonban ezt – egykori jogvédőként, és a szólás- és véleményszabadságban mindenek felett hívő ellenzéki politikusként – nem akarom. Álláspontom szerint nem helyes büntetőjogi eszközökkel üldözni, börtönnel fenyegetni az ilyen jellegű, kifejezetten politikai célú kijelentéseket.”

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
zsebből kifizetik, ha előbb nem csinálnak egy olyan törvényt, hogy
"márpedig aki minket perel, menjen a picsába"
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
világlátó
Bátor ember, de ez így csak egy fecske, aki nem tud nyarat csinálni. A centrális erőtér összes szervezete, a közigazgatási, igazságügyi szervezetek, intézmények és azok intézményei és szervezetei ellen egy ilyen bátor tett nem több mint a realitásérzék teljes hiánya.Ez már így soha többé nem lesz eredményes.Majd ha a mai ellenzék végigjárja az utat a megvilágosodásig, ha megszenvedi az elmúlt 25 év kényelmes , mulasztásokkal teli és önteltség miatti vakságuk miatti időszakot, képes lesz halott poraiból mint a főnix madár újjra születni, lesz víziója, terve, felkészültsége, tömegbázisa, követhető gyakorlata, ha képes lesz utat mutatni és elöl haladva , vezetőként egy jobb világba haladni, talán akkor majd képes lehet egy demokratikus államrend keretei között, szabad választások során esetleg annyi, vagy több szavazatot kapni mint a jelenleg uralkodó párt és ennek eredményeként méltó ellenfele lehet annak, akár le is győzheti.
De most még nem tartunk ott.
kukac50
A Fidesz arról beszéljen mikor élhetnek az egyszerű emberek jobban,mikor lesz munkahely elfogadható bérezéssel, ne mások pocskondiázásával legyen elfoglalva, mert az szégyen arra is aki másik ellen áskálódik,mert tehetetlen és gyáva,félti a hatalmát!
Ne ,hogy kasza és kapa vessen véget ennek a diktatúrának.
Cukkini
Kinek szólnék én a magány környékén, ha könny érték, de mérték sem centivel mérhető, mivel sérthető adatok pontosan gyorsan visszahullhatnak ránk?
Szívünkben e helyünk, ahol belelehelünk melegségébe, s egységében egy székében ülve szemléljük a megfagyott, ránk rogyott hideg telet?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.