Az önkormányzati választásnak az a tétje, hogy a "kétharmados hatalmi mámort" korlátok közé lehet-e szorítani, lehet-e gátat emelni a Fidesz országirányítási, központosítási törekvései elé – vázolta a önkormányzati választások fontosságát Vona Gábor pénteken Nagykanizsán.

Vona Gábor a városháza előtt, az ott zajló dödöllefesztivállal egy időben tartott sajtótájékoztatóján azt mondta: abban bízik, hogy október 12-én az önkormányzatokat illetően országos viszonylatban olyan felhatalmazást kap a Jobbik, amely esélyt ad arra, hogy a 2018-as országgyűlési választás után váltópárt legyen. 

Azt is mondta, hogy a kormányerők az elmúlt négy évben szinte mindent megtettek azért, hogy az önkormányzatok "önállóságát, létezését ellehetetlenítsék", ennek ellenére  a Jobbik meg akarja erősíteni az országgyűlési választásokon már elért eredményeket, az őszi önkormányzati választások során.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
akkor biztosan megint lesznek új tankönyvek is.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
pbalage
akkor biztosan megint lesznek új tankönyvek is.
bretagne
Jaj, ne máááá! Ne legyen váltópárt! Ha az lesz, úgyis majd összejátszanak a Fidesszel.
Eddig is azt tették. A Fidesz meg akarja szerezni a jobbikos szavazókat, azért lopkodja a Jobbik ötleteit.
perfekt
Hmmmm erre figyelmeztet!?---tehát Gábor saját magad ,s pártodat ,veszélyesnek tartod-ezek szerint.ne is szavazzanak rátok.Granulálok:)))
sentinel216
Ha ezek váltópárt lesznek, akkor a két bunkó - Vona mögött - majd gépkarabéllyal fog feszíteni. Még jó, hogy ezeknek nem kell betartani a fidesz törvényeket. Tudtommal törvényt hoztak az egyenruhás masírozók ellen. Az a két díszpinty Zavrivecz mögött, biztosan több diplomás tanácsadói minőségben álldogál ott.
Desischado
Akkor nyugodtan elmondhatjuk, hogy cseberből vederbe kerültünk, ha a jobbik győz. Amitől mentsenek meg az égiek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.