Az önkormányzati választásnak az a tétje, hogy a "kétharmados hatalmi mámort" korlátok közé lehet-e szorítani, lehet-e gátat emelni a Fidesz országirányítási, központosítási törekvései elé – vázolta a önkormányzati választások fontosságát Vona Gábor pénteken Nagykanizsán.

Vona Gábor a városháza előtt, az ott zajló dödöllefesztivállal egy időben tartott sajtótájékoztatóján azt mondta: abban bízik, hogy október 12-én az önkormányzatokat illetően országos viszonylatban olyan felhatalmazást kap a Jobbik, amely esélyt ad arra, hogy a 2018-as országgyűlési választás után váltópárt legyen. 

Azt is mondta, hogy a kormányerők az elmúlt négy évben szinte mindent megtettek azért, hogy az önkormányzatok "önállóságát, létezését ellehetetlenítsék", ennek ellenére  a Jobbik meg akarja erősíteni az országgyűlési választásokon már elért eredményeket, az őszi önkormányzati választások során.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
akkor biztosan megint lesznek új tankönyvek is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pbalage
akkor biztosan megint lesznek új tankönyvek is.
bretagne
Jaj, ne máááá! Ne legyen váltópárt! Ha az lesz, úgyis majd összejátszanak a Fidesszel.
Eddig is azt tették. A Fidesz meg akarja szerezni a jobbikos szavazókat, azért lopkodja a Jobbik ötleteit.
perfekt
Hmmmm erre figyelmeztet!?---tehát Gábor saját magad ,s pártodat ,veszélyesnek tartod-ezek szerint.ne is szavazzanak rátok.Granulálok:)))
sentinel216
Ha ezek váltópárt lesznek, akkor a két bunkó - Vona mögött - majd gépkarabéllyal fog feszíteni. Még jó, hogy ezeknek nem kell betartani a fidesz törvényeket. Tudtommal törvényt hoztak az egyenruhás masírozók ellen. Az a két díszpinty Zavrivecz mögött, biztosan több diplomás tanácsadói minőségben álldogál ott.
Desischado
Akkor nyugodtan elmondhatjuk, hogy cseberből vederbe kerültünk, ha a jobbik győz. Amitől mentsenek meg az égiek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.