Budapesten a szakemberek szerint kb. 1000 hajlektalan gyerek él. Mûködik már hajléktalanóvoda, ahol a gyerekeknek a legnagyobb öröm, hogy van mit enni. Volt gyerek, aki orült, amikor meglátta, hogy milyen a káposzta, mert addig csak keumplit látott. Tudsz - és akarsz - egy picit segíteni nekik? Az is segítseg, ha megosztod, lájkolod ezt a felhívást!

Forrás: m.facebook.com
Feltöltő: telkes
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vasárnapiiskolás
Ezt vajon látja valamelyik tetvestolvajcigánygeci a kormánynak nevezett hordából???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Eközben a fidesznyik " A polgármester számla nélkül vett kekszet, csokit, mogyorót s a neki járó reprezentációs költséget áfás számla nélkül akarta elszámolni.. Az önkormányzat pénzügyi csoportja figyelmeztette, hogy ez nem igazán jogszerű, ezután Ughy kézzel írt utasításban kötelezte a z önkormányzat (!) munkatársait, hogy számla nélkül, csak a blokk alapján fizessék ki a költségeit. "

www.fovarosi-hirhatar.hu/hir/ketmillios-fizetes-mellett-kozpenzbol-szamlazna-a-ropijat-is
darwin
Nem osztom a levelet,mert nem igazán osztogatok semmit.A levél eleje miatt sem.Akkora arroganciával írják,hogy kíváncsiak hányan osztják,mert a hülyeséget szokták.Hát rajtam ne kísérletezzen senki.Olyanok kérjenek bárkinek,akik tudnak kérni.
human
Természetesen a fideszesek szerint olyan, hogy húst nem evett életében a gyerek nincs, kitaláció, mocskos libsibolsi provokáció. Egyetlen fideszes sem látott még hajléktalan, éhező gyereket ezért az nem is létezhet.
Egyébként az Iványi Gáborék által fenntartott intézmény nem csak a hajléktalan éhező gyerekeken segít, hanem azokon is akik nem hajléktalanok, de nincs pénzük ételre.
Iványi Gábor itt ír erről részletesebben:
8ker.blog.hu/2011/04/05/a_hajlektalan_ovoda
Desischado
Istenem, ez iszonyat! Na, orbán, töjén fő-fő keresztény zsóti, meg abalogh, lézer jankóval együtt, HOL VANNAK?! ÉS A FIDESZES FANOK???
Vasárnapiiskolás
@telkes: Nekem nem tetszik.Ha a cigány ennyit zabálna nem lenne csüngőhasú.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.