Sajtóértesülések szerint a magyar milliárdosok figyelmeztetést kaptak a svájci bankoktól, miszerint adataikat kiadhatják a magyar hatóságoknak.

Eddig a maximális diszkrécióról voltak híresek a svájci pénzintézetek, most több is küldött ügyfeleinek figyelmeztető levelet, hogy adataik a magyar hatóságok rendelkezésére állhatnak. A UBS és a Credit Suise is értesítette a magyar számlatulajdonosakat, mire rögtön megindult a tőke kivonás a svájci illetőségű pénzintézetekből. Ezt a tendenciát erősíti a Dreyfus Söhne & Cie bank, amely a hírek szerint svájci közjegyzővel hitelesített nyilatkozatot kér magyar ügyfeleitől az ott elhelyezett pénz eredetéről.

Napi.hu azt írja, hogy az elmúlt hetekben felerősödött a svájci bankokban tárolt több száz milliárd forintra becsült magánvagyonok kiáramlása. A célországok most elsősorban Szingapúr, illetve Ausztria lehet – utóbbi ugyanis 2017-ig biztosan érvényben tartja a bankszámlák titkosságát.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
Csak nehogy a svájci bankok belerokkanjanak hogy a magyar milliárdosok kimenekítik a pénzüket!!!Mi lesz most a svájci bankokkal???
Yoda69
Javaslom megnezni minden magyar allampolgarnak az elabbi videot. Nagyon tanulsagos, hogyan rabolja el hazankat az orban-maffia:
www.atv.hu/videok/video-20140917-friderikusz-2014-09-16
bakegya
@Yoda69: igen.Köszönjük,már mint Neked az aktualitás figyelmét.
Friderikusz kérdései szerencsérencse nincsenek nyelvi eszközök hiányában-D
bencemacska
@dobe: Én nem érzem, hogy valaki védené őket.
De én megmondtam, hogy bankügyben járt Svájcban OV és lézerjani!!!(A gyerek hangverseny volt a fal!)
Yoda69
@bencemacska: Ezt miert nem lehet megmondani a birkaknak? Mindig azt hiresztelte magarol a taho hogy o mindent megbeszel.
bencemacska
@Yoda69: Jövő héten jön a levél OV-től, amelyben "konzultál" velünk. Ha valaki igennel küldi vissza, azt megszámolják, x-el beszorozzák, ha nemmel, az megy a szemétkosárba!!!
Így kell népszavazást tartani!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.