Menekül a magyar tőke a svájci bankokból. A biztos menedéknek számító privátbankok, úgy tűnik, készek kiadni a magyar számlatulajdonosok adatait a magyar hatóságoknak. Több száz milliárd forintról lehet...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
A lézerannyitisér tokmányorrú jankó meg a cigus fecalicus vajon miért is utaztak Svájcba???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@KERKA: Mert nekem akkor is mindegyikre at kell valtanom, sajnos...:o(( Viszont akkor az is veszit rengeteg penzt + a kezelesi koltseget, ha neki kell atvaltani ausztral dolcsirol vagy akar USD vagy CND-rol forintra. Azert otthon tud fizetni euroval az illeto egy banki tranzakcioban, es az euro legalabb tartja az erteket a forinttal szemben, sot..:o))
human
@Yoda69: Van bőr a pofáján még a bírósági döntés után is azt mondani, hogy fizetett, ezzel az ügy lezárva. Érdemes elolvasni a riportot. Sok jó kérdés és sok arcoskodó válasz van benne. Kiderül, mennyire sunyi alak a Lázár:
propeller.hu/itthon/2985690-elkaptuk-lazart-fogadoorajan
karma1
@human: Epp ezen dolgozik most: most nevezi ki a 3 uj fideSS-es birot, tehat hogy meg csak veletlenul se legyen valaki, aki ilyen kerdest merne neki feltenni...:o))
KERKA
@karma1: Igazad van, ez akkor okés, ha az itteni hozzátartozódnak van Euró bankbetéte, abból fedezi a banki költségeket.
karma1
@KERKA: 12.55-re. Azt hiszem, egy kicsit nem voltam vilagos: ujzelandi dollarrol csak egyszer kell atvaltanom a penzt eurora, 5600 ujzelandi dollarert jelenleg 3478,07 eurot adtak, es egyszeri banki koltseg van rajta, mert tengerentuli utalas, nem orszagon beluli, ez pedig mindig 25 dolcsi , akarmekkora osszeget kuldok. Egy ejszaka alatt otthon van a penz a szamlan, a cimzett kiveheti euroban (ekkor csak az otthoni kezelesi koltseg van rajta, ami igazsagtalan, mert %-os, tehat NEM kezelesi, hanem bunteto penz! ), es elviheti egy olyan bankba, ahol esetleg jobban valtjak az Eurot.
human
@karma1: Ez sikkasztás. És a kamerákon keresztül a képünkbe röhög ez az aljadék. És azelőtt hány számláját fizettük mi? Hányat füzetünk még a jövőben?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.