Egyre több kormánypárti politikus hangoztatja az önkormányzati kampányban, hogy szavazzanak a hatalmon lévőkre a polgárok, különben nem kap pénzt a falujuk, városuk. Sokan ezt nyílt fenyegetésnek tartják, s valljuk be, ez bizony az is. Fenyegetés és súlyos félreértelmezése az önkormányzatiság lényegének.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
micfild
@Cicamama55: pedig minél többen mennek el, a fideSSnek annál kevesebb az esélye a totalitárius győzelemre.
Van kb 1,5-2 millió közötti fidesznyik... a többiek nem azok.. tehát vagy nem mennek el, vagy ha elmennek akkor szavaznak bárki másra de nem a fideSS-re.
persze könnyű úgy választást nyerni, ha vannak települések, ahol egyetlen jelöltre szavazhatsz.. a fideSSesre... mert nem indult más... - mert félnek, vagy nem tartják értelmét.. vagy lindultak volna csak nem mert nekik senki aláirni..
Cicamama55
@micfild: Miért ne mert volna aláírni? Én ezzel úgy vagyok, hogy aki vette a fáradtságot és hozzám eljött, annak én aláírtam. Az érdekesség ebben az, hogy a Fidesz kivételével minden induló, s listás párt meglátogatott! Honnan az infójuk vajon?!
human
Nálunk a kerületi fideszes jelölt mondta, hogy ha nem választunk jól, akkor a város megérdemli azt amit a fidesztől kap (avagy nem kap).
micfild
@Cicamama55: Hát.. nálunk még a tavasszal bepróbálkozott a narancssárga gyüjtőgetős..
De most már.. végül is asszem borkainak elég sok a támogatója.. nem nagyon kell gyüjtőgetni.
Nem tudom városban laksz -e Cicamama.. kisebb településen bármi előfordulhat.
micfild
@human: Aha.. -avagy nem kap--
ez egy fontos mondat. mindenképpen
Cicamama55
@micfild: Városban lakom. A tavaszi választás előtt elküldtem őket, valószínű megjegyeztek, mert azóta nem jöttek. Most pedig-ismerve s fideszes jelöltet is-aláírtam volna az ajánló papírját. Nálunk 6 párt színében indulnak a jelöltek októberben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.