Nem indított eljárást a rendőrség a szabálytalanul vezető Mészáros Lőrinc ügyében – derül ki Pintér Sándornak egy írásbeli kérdésre adott válaszából.

Bár korábban a Népszava azt írta, hogy a rendőrség vizsgálja a Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester közlekedési szabálysértéséről készült RTL Klub által készített felvételt, Pintér Sándor belügyminiszter Szabó Szabolcs Együtt-PM-es képviselő kérdésére válaszolva azt írta, a rendőrség nem indít eljárást – olvasható a hvg.hu cikkében.

Pintér Sándor most azt közölte, hogy miután a rendőrség nem tapasztalta és nem dokumentálta közvetlenül az esetet, ezért hivatalból nem indíthatnak sem szabálysértési, sem közigazgatási eljárást.

Az RTL Klub felvételein pontosan látszott, hogy a felcsúti polgármester a záróvonalat átlépve kanyarodott le a főútról és a biztonsági öve sem volt bekapcsolva.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
A taho lanya is bekapcsolt ov nelkul mobillal a kezeben vezetett. Es? Semmi.
A taho tilosban parkolt, mikozben kurvazni volt. Es? Semmi.
Tanulkuk mar meg vegre: maffia allamban a don, a stromanjai, a csalad tagjai es ugy altalaban a nagyobb vezerek es alvezerek, oligarchiak serthetetlenek. Csak a koznep, es a rabszolgak akik fizetnek
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
levi
@levi: És bocs a helyesírási hibákért, nem vagyok ennyire rossz író, csak ma épp ünneplek. De a lényeg megérthető, azt hiszem, bár nem épp témába vágó.
Toby
@levi: Bocsi, de nem "Orbán bácsi" hanem egy nagykalap tisztességtelen sz*r, zakóban, nyakkendőben !
human
Ha a kamera előtt ütött volna el egy járókelőt, akkor gondolom ugyanez lett volna a válasz. Nem a rendőrség dokumentálta az esetet. Lópikula a seggedbe átlagpolgár.
Pedig mi is történhetett volna. Eljárás, bírság, csekk befizetése és pont. De itt a lényeg, hogy fideszes minden felett áll. Még az általuk hozott jogszabályok sem vonatkoznak rájuk, ha az hátrányosan érinti őket.
szandokan
@human: Az Mszp kormányzása alatt ugyanez volt. Ott is mindenki felett álltak a képviselők. Nincs új a nap alatt. Egyébként meg tudod, pénz beszél, akár politikus vagy, akár nem.
human
@szandokan: Ja, hogy ez az "érték" alapú társadalom. Lassan esett le, de már értem.
levi
@Toby: Igaz, de hosszú lett volna leírni. :DD

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.