Juhász Péter "egy jogerősen elítélt drogos hazudozó", akinek céges érdekeltségei sajtóhírek szerint hétmillió forintos adótartozást halmoztak fel - így kommentálta a Fidesz-frakció Juhász Péternek, az Együtt-PM V. kerületi polgármesterjelöltjének vasárnap szavait.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Mondja ezt a fideSS a szombathelyi lazáry drogügye után...:))))) Bájos.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
@Katalina62: A magyar jog szerint nem a gyanúsítottnak kell bizonyítani az ártatlanságát, hanem a vádlónak a bűnösséget. Jelen esetben a fitymasznál a labda, hogy bizonyítsa amit állít.
Ez az egész csak kampányfogás, hogy az ellenzék jelöltjét lejárassák, és a roggyant tonyó folyamatosan növekvő lakásáról, Lazáry kokózásáról és hasonló "finomságokról" eltereljék a figyelmet. Okt. 12-e után mindennek semmi jelentősége nem lesz. Az ügy ad acta kerül, és béke poraira.
coyote3
@Katalina62: kkalman leírta helyettem a jogi helyzetet. Én annyit tennék csak ehhez-ami ugyan nem jogi kérdés,inkább erkölcsi- hogy a fideSS vezetőinek vagyonosodása és mocskos ügyei nem verik nálad a biztosítékot...
coyote3
@Katalina62: Bocs, a végéről lemaradt a ? :)
Katalina62
@coyote3: Nagyon is kiveri a biztosítékot! Viszont az is hogy választok jóvoltából Rogán tisztességtelen ügyei ellenére képviselő maradt! Juhász Péter viszont nem lesz polgármester, hanem tudja bizonyítani fehéren-feketén hogy adóügyben rágalmazzák! Hiszen a népnek, mint látjuk, csak a baloldali, és ellenzéki mocsok, csipi a szemét! Ezért van a kormánynak kétharmados hatalma! Nem csak a demokratikus ellenzék hülyeségei miatt, mert a kétharmad igenis az emberek kettős erkölcsi érzékének is köszönhető!
joopapa
@Katalina62: Mire bebizonyítaná a bíróság előtt az igazát vége a választásnak, és ezt a fityesz is tudja! Mondjuk azt is megtehetné hogy kikéri az adóhatóságtól az igazát bizonyító igazolást arról hogy nincs adótartozása!
Katalina62
@joopapa: Erről beszélek, az igazolásról! Az egészet egyszerűen lelehetne rendezni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.