Az emberek igényeinek, kéréseinek megfelelően állította össze választási programját a Fidesz Szegeden – jelentette ki Kothencz János, a Fidesz-KDNP és a L. É. T. egyesület polgármesterjelöltje vasárnap a csongrádi megyeszékhelyen.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Több alattvaló FIDESSÉKEK ELŐL NINCS-magasabb közteher az az elől kimenekültekre is.PALOTÁVÁ ÉPÍTHETIK A SAJÁT KUNYHÓIKAT A TERMÉSZET LÁGY ÖLÉN IS az oda húzódók.
Bővül a rizsaharcosok serege-pláne akkor ha megtudják,780-lesz négyzetméterenként az adó is a kuckókra,mint a kálimedencei pincékre is!!!-a víz és közműszolgáltatási kötelezettségért meg egyenesen versengeni fognak.DDD
bakegya
A kisebbség igényeit kiszolgáljuk a többség szükségletei meg le vannak szarva-nálam ezt jelenti a fityiss 10%-osainak szabadságos harcza!-DDD

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.