Az előző évekénél gyengébb minőségű és kisebb szőlőtermésre számítanak az idén a szekszárdi borvidéken, ahol a napokban elkezdték a kékfrankos szüretét a termelők. Az MTI-nek nyilatkozó borászok szerint...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Nagypapám tavaly ősszel hunyt el, akkor vettem át a kis szőlőt amit előtte ő gondozott. Abszolút kezdőként, tapasztalat nélkül láttam neki, jól is indult minden aztán jött ez a förtelmes időjárás...4 centis jég verte szét negyed órán keresztül a maradék pedig félig lerohadt. Sikeresen kifogtam kezdésnek egy ilyen csodás évet...de legalább ennél csak jobb lehet. Leszedem amit lehet aztán megy szőlőcefrébe...bor ebből tuti nem lesz.
darwin
Egyetlen egészséges szőlőfürtöt nem tudtunk leszedni a tőkékről.
nezelodo
A nyár derekán amikor hallottam a hurrá optimista kormánybejelentést a rekordtermésről, már tudtuk katasztrófa elé néz a szakma. Csak abban bíztam, a többi hangzatos bejelentésüknek valamivel nagyobb a valóságtartalma. Aztán amikor a leendő külügyér beharangozta, az évi 265 millió hl-es évi termésünket, elszállt minden reményem az igazmondásukat és főleg a hozzáértésüket illetően. Ráadásul senki nem visított az eget rengető marhaság megjelenése miatt, mert bíz ekkora termésünk talán száz év alatt lehet, ha nem sokáig kormányoznak ezek a hozzáértők.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.