A Demokratikus Koalíció szerint gyanús, hogy Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester nem Orbán Viktor "strómanja-e", és esetében "nem Orbán Viktor pénzeinek valami rejtélyes kezeléséről" van-e szó. Gréczy Zsolt, az ellenzéki párt alelnöke tette fel ezeket a kérdéseket kedden budapesti sajtótájékoztatóján.

A politikus úgy fogalmazott, a "Fidesz nem ismer határt a pofátlanságban", egy Mészáros Lőrinc cége által is érintett konzorcium ugyanis a közelmúltban negyedmilliárd forintos, nyílt hirdetmény nélküli, tárgyalásos közbeszerzési megbízást nyert el budapesti útkarbantartásra, amiből a felcsúti polgármester vállalkozása több mint 153 millió forintos bevételhez jut.

Kiemelte, az "Orbán Viktor környékén kivételezett" Mészáros Lőrincnek 2011-ben még csak 1 millió forintja volt takarékbetétben, 2014-re ez az összeg azonban 400 millió forintra nőtt. A DK szerint nem maradhat hatalmon egy "ilyen rezsim", amely "haveroknak" osztogat közpénzt – hangsúlyozta Gréczy Zsolt.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Miért kell ezt kérdezni??? Nagyon is egyértelmű. A cigus fecalicus ezer szállal kötődik a mészároshoz!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Talán egyszer bizonyítani is lehet, de ahhoz rendszerváltás kell. Új NAV és új ügyészség.
Amit még ki kell deríteni, hogy melyik politikus, fidesz közeli vállalkozó melyik külföldi számlán tartja a lenyúlt milliárdokat. Kizártnak tartom, hogy ne lenne jelentős vagyon biztosítékként külföldön. Ugyanis, ha el lesznek zavarva, felelősségre lesznek vonva, akkor azonnal le fognak lépni, ahogy az ukrán miniszterelnök is tette.
eberti
Mészáros "tud" bánni a pénzzel.
O.V. nyilván arra bízza a bevételeit,akiben meglehet bízni és kiismeri magát pénzügyekben...
pesti
@lajospapa: itt mindenki mindenkit követSajnos nem megkövet!
Vadlaci
Mészáros kezeli Orbán vagyonát,Orbán pedig gyarapítja Mészárosét,hogy csúti focialapítvány ne dőljön be. Logikus.!!
Toby
Orbán Nagy Eszű Viktor, két dolog kis kacsójával összeharácsolt vagyonkáját 8-10 mrd-ra teszik !
Nem tudni, hol pihen és hol kamatozik a zseton. Mészáros Parlagfű Írtó Lőrincen kívül korábban Simicska Rejtőző Lajos volt megalapozottan gyanúsítható a vagyonka gyarapításával és gondos kezelésével, Az Orbán-putriban vélhetően csak annyi bankjegy van, amennyiből megveheti napi, szegényes betevő ipari szalonnáját, a hozzávaló kínai vöröshagymát és a teszkós kenyeret !
Toby
@Dr. Felipe: Amennyire "becsületes és tisztességes " a geng, ezek úgy osztoznak, hogy
egy neked, egy nekem és egy magamnak !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.