Egymillió forintos nyomravezetői díjat ajánlottak fel a csődbe ment Szeviép Zrt. ki nem fizetett alvállalkozói annak a személynek, aki érdemi információval tud szolgálni egy bizonyos táskás emberről – jelentette be Szegeden Szabó Bálint, a károsultakat képviselő cég vezetője. Szabó Bálint közölte: az alvállalkozók közül többen is hallottak egy K. B. monogramú emberről, aki a Szeviép vezetőitől politikusokhoz táskában vitte a pénzt. Ebből fedezték az érintettek 2010-ben, s talán még idén is a kampányaikat. Szabó Bálint azt mondta: az egymillió forintot annak fizetik ki, aki a nyomozó hatóságok számára is bizonyító erejű információval rendelkezik a táskás emberről.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

spu00
Képzeljék el, hogy ha ez a cikk a KÖZGÉP-ről szólna, mennyi beírást olvashatnánk? Ez nem veri ki senki biztosítékát? Ez elvtársi, ez elfogadható? Az Önök demokráciájának elfogadható része?
joopapa
A nokiás doboz már a múlté? Most már táska van? Miért nem mennek a rendőrségre, miért nyomravezetői díjat ígérgetnek! Régen a rossz gyerekeket a zsákos emberrel riogatták, most a Szegedi választókat a táskás emberrel! A közgépnél meg kamionnal hordják a közpénzt az senkinél nem veri ki a biztosítékot!
bencemacska
Valaki megint igért ennek a f...-nak valamit, ha talicskával hordja a sz...t Botkára.

Lehet, hogy Szili visszavonja a feljelentést?!
bencemacska
Ez a manus keverte Zuglóban is, aztán valaki ígért neki valamit, (vagy megfenyegette?) és sürgősen visszament Szegedre!
Az őszödi beszéd kiszivárogtatóját már megtalálta, vagy már nem is keresi?!
Vizual
Ejnye Ti szerencsétlenek. Nem az MSZP huzza ki a pénz belőletek, már a FIDESZ van hatalmon. És Ti azt siratjátok. De attól még maradt pénz a zsebetekben a felesre. Már az sem marad ahogy olvaslak benneteket. Az Mszp nem szántotta be a biogazdaságot, Nem vette el a munkahelywedet és amit annyira sirattál a 80 nezer ft. minimámbért már annyit sem kapsz. Az államadosság meg ugye, De ne folytatom. De ne idegskedjetek. Olvastam a 444-ben, hogy a rákos betegek közül akit ugy itélnek meg nem gyogyitanak. felesleges kiadás. Na szerencsétlen. Olvassál többet, de értsd is meg mit írnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.