Az Együtt-PM szerint Varga Mihály tegnapi bejelentésével „megbukott az Orbán-kormány gazdaságpolitikája”. Erről beszélt szerda délelőtt a Parlament előtt tartott sajtótájékoztatóján Szigetvári Viktor. A pártszövetség társelnöke szerint a kormány gazdaságpolitikája nem fenntartható, növekedést nem teremt, polgárosodást nem hoz és a szegénységet sem csökkenti.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bundi
nem most először és nem is utoljára... de a kétharmad az kétharmad...
azt kell tennie amire felhatalmazást kapott, még ha mégannyira is fáj a maradék egyharmadnak...
eberti
@bundi: Igaz! A maradék egyharmad a távol maradt kb. 4 millió választó helyett a nyertes kétharmaddal foglalkozik.
Oszt' csodálkoznak,hogy bukta volt/van és ha így folytatják lesz is...
human
@bundi: Ahogy egy mélyen tisztelt KDNP-s nyilatkozott. A demokrácia a többség diktatúrája a kisebbség felett. Ezzel a kifejezéssel magyarázzak a diktatórikus törekvéseiket.
bundi
@human: de hamar lehet a többségből szégyenkezve menekülő kisebbség...lásd ukrajna...és az ország marad a szarban nyakig...
hvg.hu/itthon/20140922_Orban_alig_birja_visszafogni_magat_mi_joh
human
@bundi: Egyetlen dolog miatt tartok egy polgárháborús helyzettől és az a káosz. De eljöhet az a holt pont, mikor az ember már nem bizonytalankodik, mert már a káosz is jobb lesz, mint ami van.
Fradigege
Ha bele is döglünk, akkor is kell tartania a 3% alatti hiányt. Ez a cél és ennek sok lesz az ára. Pippantani és szíppanttyúzni fogunk. Gyurcsány is előtte így hazudott. Minden oké, minden jó, minden rendben. Aztán véget értek a választások és lerántottuk magunkat. Ez a törpemore is ezt csinálja. Mindig ezt csinálják. Azért nem vergődünk zöldágra, mert mindig a saját egzisztenciájukat alakitják, alakítgatják. Ezért lecsinálják magasról, hogy nekünk, nektek mi a bajotok. Nem érdekli őket. Észre lehetne már végre venni, hogy nem magyarok, lecsinálják azt is. More a törpe miniszterelnöknek nevezett valami. Nem magyar, ezért nem érdekli, csak ha érdeke fűződik hozzá. Mi meg bekajáljuk, hogy náci, nacionalista. uggggyyyyannmá'

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.