A Bors azt is megtudta, hogy a legfőbb bizonyítékot, a hangfelvételt, eddig még nem kérte be a taxitársaságtól a rendőrség.

A július közepén történő verekedés ügyét átminősítették, és a XI. kerületi kapitányság helyett a BRFK életvédelmi osztálya nyomoz tovább – írja a Bors. Ez leginkább akkor történik, ha az ügy miatt valaki maradandó sérülést szenved.

"Számunkra is furcsa volt, hogy a továbbiakban az életvédelmi osztály foglalkozik az üggyel, ugyanis a testi sértés nem az ő hatáskörükbe tartozik" – mondta a Borsnak dr. Futó Barnabás, Debre­czeni Ferenc ügyvédje.

A taxis cég vezetője, Pásztor György a lapnak hozzátette, a hangfelvételt nem szolgáltatták be, mert a rendőrség nem kérte, ahogy a művész urak ügyvédjei sem erőltették annak nyilvánosságra hozatalát.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
hirtelen úgy olvastam, hogy az állatvédelmi osztály nyomoz, bocsánat.
Mobil123
Hiába aki fontos ember az fontos ember (ha még részeg is volt esetleg)
pbalage
hirtelen úgy olvastam, hogy az állatvédelmi osztály nyomoz, bocsánat.
vukkocska
@pbalage: az is helyénvaló lenne. Persze, ha azt vesszük, hogy az állatok ösztönlények, az embereknek meg gondolkodni illene...
rumpundli
A szolgáltatónak meg szolgáltatni, vagy a szolgáltatást kellően indokolva megtagadni!
A taxis is egy szakma, amit tanulni, és megfelelő szinvonalon gyakorolni kell.
Verekedni meg a ketrecben!!
tivoli
S mivel Magyar György védi a művész urakat, úgy szabadságvesztésben és anyagi kártérítésben is példás büntetés kap a taxis.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.