SS-pólót visel Takó Péter, a Jobbik körmendi képviselőjelöltje az egyik, Facebook-oldalára feltöltött fotón – írja a Válasz.hu.

A vagyonőrként tevékenykedő Takó az NSDAP katonai- és védelmi szervezetét, a Schutzstaffelt (védőosztag) hirdető felsőjében tetszeleg az egyébként újabban már kiskutyákkal, kismacskákkal cukiskodó radikális párt szavazói előtt.

Náci polóban feszít a jobbikos képviselő

Takó a soproni tűztorony kilátóban készítette magáról a fényképet, de korábban már feltöltött magáról olyan portrét is, amelyen fajgyűlölő német banda, a Landser pólójában van. Annak a zenekarnak a vezetőjét egyébként három év szabadságvesztésre ítélték Németországban, fajgyűlölő rigmusai miatt.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
És? Most ebben mi a hír? Tele van rasszista nácival, ezt eddig is tudtuk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mate03
@Meine Ehre heisst Treue: Szegény gyerek, biztos karácsonyra kapta! Mi után,nem ismeri a nyelvet,azt is írhatták volna a pólóra hogy hülye vagyok! Azt is büszkén hordaná!
F_Viktor
@szandokan: O'szt a gyakorlatban hogyan oldja meg Orbán, hogy marad az EU-ban, miközben Putyin lába előtt pitizik?
Orbán miért provokálja folyamatosan az EU-t?
F_Viktor
@mate03: Hasonlóra gondoltam mikor megláttam húszonpáréves fejét...
Ki, mit tanított neki Hitlerről, Himmlerről (saját apja mondta rá 17 évesen, hogy bűnözőnek született), az SS-ről, hogy büszkén feszít ebben a pólóban?
Meine Ehre heisst Treue
@mate03: Én nem tudom, az ő nevében nem nyilatkozhatok. Kérdezd meg őt, de szerintem, ismerve az emberi jellemet (nagyon finom voltam, hogy ne legyek rád nézve se sértő, se baromi trágár) ennek bekövetkezte nem valószínű.
mate03
@Meine Ehre heisst Treue: Ne is próbálkozz! Semmilyen sértőt, nem írtam. Ez csupán szerény véleményem! Ha nem tetszik az meg a te külön véleményed!
Meine Ehre heisst Treue
@mate03: Eszemben sincs próbálkozni, ha akartam volna, megtettem volna, szándékosan nem erőltettem magam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.