A kormány a következő években 50,6 százalékról 45 százalék alá csökkentené az államháztartás kiadásait, mondta a nemzetgazdasági miniszter. Ez nem is lenne baj, hiszen a kiadások szintje jócskán meghaladja az uniós átlagot. Csakhogy az oktatási, az egészségügyi és a szociális kiadások nem vonnak el túl sok pénzt. Ahol viszont szükség van strukturális reformokra, ott semmilyen intézkedés nem látszik.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gemüs52
Kevesebb államtitkárt ! Kevesebb kormánykisegítőt ! Kevesebb stadiont ! Van itt pénz ,csak nem követhető helyre és zsebbe kerül !!!
tivoli
Minden területen látszik a spórolási szándék, csak az állami kiadás több az átlagnál. De ez is csak azért van, mert sokba kerülnek a Közmunkások.
hattorihanna
Bezzeg a szíjjártó meg a mészáros az tud spórolni,így kell ezt csinálni emberek.Már elmúltam 36 és még a közelében se vagyok a 400 millának,micsoda egy lúzer vagyok,én kérek elnézést mindenkitől.
ila51
a tanácsadóknak is tanácsadójuk van
...öreganyám másképp mondta volna...de az csúnya , azért nem azt írtam...
bakegya
Mert deflációt kényszerített ránk ez a sok érzelmi fogyatékos fidessnyik,akik Berluszkóni rossabbik változatának maffiaállamot csinált és fogjulejtette a magyarok államát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.