A Kárpátok Alapítvány, az Ökotárs és a Demnet után az Autonómia Alapítvány adószámát is felfüggesztette a NAV a Népszabadság szerint. Ezzel mind a négy, norvég pénzeket kezelő alapítvány adószám nélkül maradt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Orbánisztánban így bánnak el a civilekkel !
Kivéve a seggnyaló CÖF - öt !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
@JAJMÁR: ma, 20:06
Éppen lehet pénzmosoda is, most, hogy mondod. Lehet, hogy azért vették el az adószámaikat?
De tényleg, nekem mindegy mire költ a norvég alap, vagy nemzeti, vagy mifene, mert csak egy szűk réteg a haszonélvezője.
spu00
Gondolják,hogy az Ökotárs átmehet piroson is, mert rájuk semmi sem vonatkozik?Mert, ha igen, akkor a kormánynak bocsánatot kellene kérni, nem?
Mint kiderült, meghatalmazással sem rendelkezett, a magyar törvények értelmében jogosulatlan pénzügyi tevékenységet végzett 2008 óta.Ha ezt nyugati demokráciák törvényei szerint értékelik-mert a magyar anti-akkor nagyon sok évet kaphatnának.Nem, de bár?
JAJMÁR
@tivoli: 20_24 ..folyamatosan ismétled a hatalmon lévők részéről jól beadagolt, szokványos szöveget, miközben nem érdekel, és nem is érted. Hát, innen indultam :)
A "pénzmosoda" szót Te írtad le pár napja, tőled vettem kölcsön :)
hetöndöe
Akire a mostani hatalom rámondja,hogy ellenség,pár barom el is hiszi és azonnal ugrik is rá,holott halvány fingja sincs a valóságról ,ez a fenti kommentekben is nagyon jól látszik.
Az agymosás eredményes volt.
tivoli
@JAJMÁR: ma, 20:23
Hidd el, hogy tényleg nem érdekel, bármit is mondtam. De lehet, hogy valamibe beletrafáltam, hogy így fel vagy háborodva.
JAJMÁR
@tivoli: 20:34 Értelmes embernek tartalak, ezért furcsa, hogy ebben a történetben ennyire nem "akarod" látni a valóságot. Persze, jogod van hozzá, hogy úgy nézd, ahogy akarod :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.