Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter és felesége házvásárlásáról szóló szerdai és csütörtöki híradásokban a ház vételárának forrásai között egy 12 millió forintos tétel hibásan szerepelt, a miniszter szüleitől kölcsönbe és ajándékba kapott összegek pedig fordítva szerepeltek – tudatta Fülöp Judit, a miniszter sajtófőnöke csütörtökön az MTI-vel.

Közölte: a házvásárlás forrásai közül 68 millió forint a miniszter saját megtakarításaiból, 10 millió forint felesége megtakarításából, szintén 10 millió forint felesége szüleitől, 79 millió forint pedig a miniszter szüleitől – 45 millió forint kölcsönként, 34 millió forint pedig ajándékként – származik.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Dokument-nyista?-büntessék meg úgy mint a kürtöskalácsost-ha nem adja elő a banki átutalások névsorát visszamenőlegesen is időrendben.A pénz származási hátterét is igazolja,ÉS HOZZÁK NYILVÁNOSSÁGRA.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szimba
Szíjjártó a magyar Dagobert bácsi.
KERKA
Puderozhatják ezt az ügyet a lényegen nem változtat. És nem a 167 millió veri ki a biztosítékot, mert vannak ennél jóval értékesebb ingatlanok is,( elég körülnézni a Balaton felvidéken, vagy Buda környékén,)hanem a tisztességtelen haszon szerzés amivel Szijjártó ehhez az ingatlanhoz jutott. Nem az a gond, hogy a szülei adtak neki, az rendben van, jómódú család volt pénzük, semmi közöm hozzá.
De az, hogy a Szijjártó nem keresett ennyit és ennyi pénze van, na ez a tisztességtelen
soljanka
Mondjuk 22 évesen végzett az egyetemen. Most 36, tehát 14 éve dolgozik. Akkor az 4 millió 470 ezer évente. Vagyis kb 400 ezret keresett már 2000-ben. Mivel a szülők jómódúak, így ők eltartották, így nem kellett kajára, ruhára, rezsire költenie, és
soljanka
így minden fillért félre tudott temmi. Közben a semmiből is tudott lakást venni, meg kocsit. Gondolom a felesége kezét is a szülők által vett gyűrűvel kérhette meg. Na meg a gyerekeket és az asszonyt is a szülei tartották el. Így számolva miért ne lehetne 68 millája. :)
Toby
Hát persze, Szíjjártó Pubi hetente vásárol milliókért, tehát természetes, hogy nincs pontos kimutatása, már a következő pénzügyi játékon töri azt a primitív, harácsoló agyát ez a genny.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.