Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter és felesége házvásárlásáról szóló szerdai és csütörtöki híradásokban a ház vételárának forrásai között egy 12 millió forintos tétel hibásan szerepelt, a miniszter szüleitől kölcsönbe és ajándékba kapott összegek pedig fordítva szerepeltek – tudatta Fülöp Judit, a miniszter sajtófőnöke csütörtökön az MTI-vel.

Közölte: a házvásárlás forrásai közül 68 millió forint a miniszter saját megtakarításaiból, 10 millió forint felesége megtakarításából, szintén 10 millió forint felesége szüleitől, 79 millió forint pedig a miniszter szüleitől – 45 millió forint kölcsönként, 34 millió forint pedig ajándékként – származik.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Dokument-nyista?-büntessék meg úgy mint a kürtöskalácsost-ha nem adja elő a banki átutalások névsorát visszamenőlegesen is időrendben.A pénz származási hátterét is igazolja,ÉS HOZZÁK NYILVÁNOSSÁGRA.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Desischado
Nem mindegy? A vagyonnyilatkozatát is állandóan javítgatja! Hazug fráter!
bakegya
Dokument-nyista?-büntessék meg úgy mint a kürtöskalácsost-ha nem adja elő a banki átutalások névsorát visszamenőlegesen is időrendben.A pénz származási hátterét is igazolja,ÉS HOZZÁK NYILVÁNOSSÁGRA.
joopapa
Ha van neki sajtó főnöke miért nem tanította meg legalább hazudni! Hát vazze ez egy mesébe illő történet! Ilyen nagy összefogás egy családban, ilyen takarékos fiatalok, könnybe lábad a szemem! Példát kellene venni minden szülőnek, a szájtáti és felesége szüleiről és segíteni a gyerekeket egy ilyen kis "viskóhoz" hozzájutni! Már csak annak kell hálásan megköszönni aki ennyi lóvét adott kölcsön az ifjú párnak! Az ajándékozó gondolom a szájtáti példaképe a csuti labdazsonglőr a vittorio volt!
Csizmás Kond
Hazudni kéremszépen ma nem jelent semmit, legalább is vagyonügyben.
Először és utoljára akkor akadtam ki az ilyen híren, amikor megtudtam, hogy Gy. Ferenc a nincstelen semmiségből bő tíz év alatt az ország tíz leggazdagabb emberei közé tornázta fel magát...
Akkor is és most is csak a kis bizsuárusokat rúgták fenéken ha nem tudta bizonyítani a légömbjei tisztiorvosi bizonylatát a nagykutyák vagy azok akik azokkal barárkoznak lophattak gazdagodhattak akkor is ma is..nincs ezen mit mérgelődni mert csak a nyugtató fogy jobban és az is nekünk kerül pénzbe.
Szimba
Azért ez elég ciki. Felrémlik előttem, ahogy szíjjártó vasvillával forgatja a padláson a pénzt, aztán kimarkol valamennyit és megsaccolja, mennyi is az, amit belefeccöl az új ingatlanba.
Szimba
Szíjjártó a magyar Dagobert bácsi.
KERKA
Puderozhatják ezt az ügyet a lényegen nem változtat. És nem a 167 millió veri ki a biztosítékot, mert vannak ennél jóval értékesebb ingatlanok is,( elég körülnézni a Balaton felvidéken, vagy Buda környékén,)hanem a tisztességtelen haszon szerzés amivel Szijjártó ehhez az ingatlanhoz jutott. Nem az a gond, hogy a szülei adtak neki, az rendben van, jómódú család volt pénzük, semmi közöm hozzá.
De az, hogy a Szijjártó nem keresett ennyit és ennyi pénze van, na ez a tisztességtelen
soljanka
Mondjuk 22 évesen végzett az egyetemen. Most 36, tehát 14 éve dolgozik. Akkor az 4 millió 470 ezer évente. Vagyis kb 400 ezret keresett már 2000-ben. Mivel a szülők jómódúak, így ők eltartották, így nem kellett kajára, ruhára, rezsire költenie, és
soljanka
így minden fillért félre tudott temmi. Közben a semmiből is tudott lakást venni, meg kocsit. Gondolom a felesége kezét is a szülők által vett gyűrűvel kérhette meg. Na meg a gyerekeket és az asszonyt is a szülei tartották el. Így számolva miért ne lehetne 68 millája. :)
Toby
Hát persze, Szíjjártó Pubi hetente vásárol milliókért, tehát természetes, hogy nincs pontos kimutatása, már a következő pénzügyi játékon töri azt a primitív, harácsoló agyát ez a genny.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.