A vissza nem térítendő pályázati támogatás által lehetővé válik a magyarországi lakhellyel rendelkező nyugdíjas és nagycsaládos magánszemélyek számára, hogy állami támogatással, csökkentett vételáron szerezzék be új, magas energiahatékonyságú hűtő- vagy fagyasztó-berendezéseiket. A beruházások megvalósulásával - a hűtő- vagy fagyasztó-berendezés cserével - minimum 10 %-os energia- vagy 20 kg/év szén-dioxid-megtakarítást szükséges elérni.

Forrás: epulettar.hu
Feltöltő: épülettár.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jankó123
Szórnak egy kis morzsát a választóknak "rizsacsökkentés" helyett és, ha lesz is belőle valami, majd novemberben kiderül, hogy mennyibe fog ez kerülni a lakosságnak.
-Egyesek osztalékként többet "érdemelnek", nem is beszélve a "sikersportágról".
Gondolom, hogy a bennfentesek sikerrel pályáznak majd, hogy az újonnan szerzett palotáikat gépesíteni tudják "szegények"!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
Jó ötlet, nem kell hitelt felvenniük.
m.macskosz
@bretagne: Nem is azért találták ki, hogy egyszerű és könnyen emészthető legyen!
Így aztán nem lesz tolongás, mert az emberek fele már itt bedobja a törölközőt.
m.macskosz
Kazáncsere ügyében nem vagyok érintett, de nem úgy működik a dolog, hogy az ember keres egy szakembert, akivel megállapodik, majd jelentkezik a pályázatra? Olyan könnyű leakasztani egy megbízható vállalkozót, hogy még beleférjen a pályázó a határidőbe?
M@bretagne:
bretagne
@m.macskosz: Amúgy sem lenne. Nem véletlen, hogy a nagycsaládosoknak és a nyugdíjasoknak szól a kedvezmény. Álságos, mint a többi intézkedés.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.