Augusztus végéig összesen közel 2 milliárd forintnyi közvetlen állami támogatást kaptak labdarúgó klubok – írja az Mfor.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma a minap tette közzé az augusztus végéig adott támogatások listáját a kormany.hu-n.

Az mfor.hu cikkéből kiderül, hogy a Ferencvárosi Labdarúgó Club két tételben idén eddig összesen 450 millió forintot költségvetési pénzt kapott. A legfrissebb egy 150 milliós tétel, melyet július és augusztus során ítélhettek meg a Fradinak.

Az Újpest sportszakmai többletfeladataira idén 300 millió forint jut, és ugyanezen a jogcímen még 3 klub kapott állami pénzt: az MTK szintén 300 milliót és ugyanekkora összeg jutott a Vasasnak is – írja a lap.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Valami okoska mondja már meg nekem, hogy ezekért az évente elajándékozott milliárdokért mit kap Magyarország vissza a focitól? A vízisport már csak annyiból is keményebb sport, hogy ha nem jár a lábad megfulladsz. Talán akkor inkább azt kellene pénzzel tömni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Feraj49
Ezt is eredményezi ,ha nem mennek el emberek szavazni ,és a pillanatnyi érdeküket helyezik előrébb! Még mindig csábos és bűvös a munkahely teremtés maszlag.Ebből a pénzből hány munkahelyet lehetett volna létrehozni? Hány családnak lenne mit ennie,és a rezsit stb-t is tudná fizetni. De hát a "kurva kommunizmus" / ami sosem volt/ nagyon rossz volt.Ki gondoltra volna,hogy az MSZMP vezetőinek gyerekeiből,a KISZ KB. vezetőkből "ezek" lesznek.
lajospapa
Ez bizonyítja, hogy ez az ország egyre jobban hasít. már erre a szarra is telik. Ne háborogjon senki, kétharmaddal ezt lehet elérni. Nézzen mindenki magába, a gyermekeire és gondolkozzon el, mit tett, hogy ne így legyen! Mert most szabad választás volt idegen tankok nélkül. Lehet, hogy nem lesz több alkalom javítani.
human
Ez a 450 millió az alap. Szerintem ennél többet kap, csak kis trükk kell hozzá. Például állami cégek hirdetéseivel vagy akár úgy is dönthet egy cég, hogy adójának egy részét nem az államkasszába, hanem egy futballcsapatnak fizeti be. Úgyhogy valójában biztos több közpénz juta a focira.
Csolovek
@human: Sokáig kellene nézned.Talán segítene a problémán ha vinnének be egy 60-as évek május- 1 posztert.
human
Ma este volt az ATV-n egy vitaműsor és nagyon a foci újra felvirágoztatása mellett érvelt a felcsúti stadion működtetője (vagy ki). Elmondása szerint azért rossz a foci, mert évtizedek óta nem propagálták (gondolom a milliárdokat hiányolta). Úgyhogy a stadion helyett ingyen étkeztetést a rászoruló gyerekeknek csak demagógia.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.